Overgrips Bullpadel Microperforados GB1705 Amarillo Flúor
  • Overgrips Bullpadel Microperforados GB1705 Amarillo Flúor

Bullpadel Microperforated Overgrips GB1705 Fluor Yellow

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Bullpadel
Blister 3 gula mikroperforerade bullpadel övergrepp | Njut av ett starkt och torrt grepp med dessa Bullpadel-övergrepp, designade med en perforerad textur, medeltjocklek och en vågad design i fluorescerande gult.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Bullpadel GB1705 pack 3 gula enheter

Upptäck de bästa padeltillbehören i vår webbutik. Köp GB1705 mikroperforerade padellövergrepp i fluorgult från Bullpadels katalog 2020. De sticker ut för sin perforerade struktur, vilket gör dem perfekta för de varmaste dagarna.

Tack vare de kvalitetsmaterial som företaget har använt förblir de i gott skick längre. De är också av medeltjocklek och på senare år har de blivit de föredragna övergreppen för professionella WTP-spelare.

Bullpadel 3 gula perforerade övergrepp, egenskaper

  • Bullpadel GB1705 perforerade gula övergrepp håller länge.
  • Design med små perforeringar på ytan.
  • De har självhäftande tejp för en stark fixering.
  • Säljes i en förpackning om 3 enheter.
  • Perfekt att spela under sommaren.
  • Nya tillbehör till padel Bullpadel 2020.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till idrottare med mycket svettningar på händerna, eftersom bullpadel-övergreppen har mikroperforeringar för att torka snabbt och undvika fukt på händerna.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kvalitetskomponenterna som har använts kommer du att kunna spela fler spel med dem utan att förlora egenskaper. De är också en av de mest slående och du kan ge din padel racket en touch av färg med sin fluorgula design.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och byt till bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2020
Våra bästa produkter