Cap Bullpadel BPG-232 marinblå
  • Cap Bullpadel BPG-232 marinblå

Cap Bullpadel BPG-232 marinblå

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-232 marinblå | Undvik brännskador när du spelar padel med den nya blå capen BPG-232 från Bullpadel, ett perfekt tillbehör för att skydda ditt ansikte från solens strålar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Cap Bullpadel BPG-232 marinblå padel

Kombinera dina padeltillbehör med dina kläder tack vare den nya kollektionen av accessoarer från märket Bullpadel där du kan välja mellan en mängd olika modeller. Upptäck BPG-232-capen som har designats i marinblått men finns tillgänglig i en mängd olika färger att välja mellan.

I dess design hittar vi en elastisk remsa på baksidan som gör att du kan anpassa den efter eget tycke så att den inte rör sig medan du spelar. Det låter också svett svettas tack vare tygerna som används för att hålla dig fräsch hela tiden och att ingenting stoppar dig.

Bullpadel-cap BPG-232 i marinblått, egenskaper

  • Bullpadel BPG-232 är en storlek som passar alla.
  • Brett padelracket för att skydda dina ögon från solen när du spelar padel.
  • Tejpa på baksidan för att kunna justera den efter eget tycke.
  • Tyget som används tillåter ventilation så att svett inte samlas.
  • Design i marinblått med vita detaljer. .
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Perfekt för spelare att värmen inte stannar när de spelar padel eller sportar, eftersom det hjälper till att förhindra att svett tränger in i ögonen och är irriterande när du spelar. Det hjälper också till att förhindra eventuell solbränna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i marinblått med vita detaljer, ett val som du kan bära tillsammans med ett stort antal av dina sportkläder. Du kan också bära den med mer avslappnade kläder eller när du går till stranden.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damernas cuedor. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter