kepsen Bullpadel BPG-PT01 svarta
  • kepsen Bullpadel BPG-PT01 svarta

kepsen Bullpadel BPG-PT01 svarta

PVP: 153,58 kr
153,04 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-PT01 svarta | Höj din stil på banan med den svarta Bullpadel BPG-PT01 kepsen. Sol skydd, komfort och överlägsen design för den krävande padelspelaren.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

kepsen padel Bullpadel BPG-PT01

Den svarta Bullpadel BPG-PT01 kepsen är det perfekta komplementet för den moderna padelspelaren, som kombinerar sofistikerad stil med nödvändig funktionalitet. Dess eleganta design i svart, prydd med PADEL TROTTERS-logotypen broderad på skärmen, gör den till en nyckelkomponent både för intensiva matcher och dagligt bruk. Kepsen erbjuder inte bara skydd mot solen utan säkerställer även komfort och ventilation tack vare sitt bakre nät och sammansättningen av material av högsta kvalitet.

Förutom sitt estetiska utseende utmärker sig denna keps med sin justerbara stängning, vilket möjliggör en perfekt passform för varje användare. Blandningen av bomull och polyester i tillverkningen ger en ideal balans mellan komfort och hållbarhet, medan polyesterfodret garanterar utmärkt andningsförmåga. Det är utan tvekan ett klokt val för de som söker kvalitet och design i sin padelutrustning.

Egenskaper för den svarta Bullpadel BPG-PT01 kepsen

  • Attraktiv design med PADEL TROTTERS-logotypen broderad på skärmen för en unik stil.
  • Justerbar stängning som säkerställer en bekväm och personlig passform för alla storlekar.
  • Konstruktion av bomull och polyester, som erbjuder hållbarhet, komfort och lätt underhåll.
  • Nät på baksidan för att förbättra ventilationen och hålla huvudet svalt.
  • Foder av 100% polyester för överlägsen andningsförmåga under varma dagar.
  • Tillhör Bullpadel-kollektionen 2024.

Vem är den avsedd för?

Denna keps är särskilt designad för padelspelare på alla nivåer som värdesätter solskydd och stil i sin utrustning. Perfekt för dem som söker ett praktiskt och elegant tillbehör, är den svarta Bullpadel BPG-PT01 kepsen idealisk för att behålla koncentrationen i spelet, undvika distraktioner från bländning eller svett.

Varför kommer du att gilla den?

Förutom sin attraktiva design och överlägsna kvalitet kommer du att älska den för dess funktionalitet och komfort. Materialkombinationen säkerställer en behaglig användarupplevelse, medan dess anpassningsbara passform gör den perfekt för varje spelare. Det är det ultimata tillbehöret för att komplettera din padel-look.

Upptäck mer om märket Bullpadel

Bullpadel har etablerat sig som ett av de ledande märkena inom padelvärlden, känt för sitt åtagande till innovation och kvalitet. Deras produkter är specifikt utformade för att möta spelarnas behov, från amatörer till proffs, och erbjuder utrustning som kombinerar avancerad teknik och avantgardistisk design.

Den svarta Bullpadel BPG-PT01 kepsen återspeglar märkets filosofi att tillhandahålla högpresterande produkter som förbättrar spelarens upplevelse på banan. Genom att välja Bullpadel, ansluter du dig till en gemenskap av padelentusiaster som inte nöjer sig med mindre än det bästa.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter