Gorra Bullpadel BPG21N4 LTD Roja
  • Gorra Bullpadel BPG21N4 LTD Roja

Bullpadel BPG21N4 LTD Röd keps

PVP: 164,00 kr
109,15 kr
-34% Bullpadel
Keps för padel Bullpadel BPG21N4 LTD Röd | Skydda dig själv från höga temperaturer och solen med denna Bullpadel padelkeps, gjord av material som andas samt en exklusiv design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Bullpadel Cap Limited Edition BPG21N4

Bli välutrustad under varma dagar med den röda BPG21N4 LTD padelkepsen, ett tillbehör designat av Bullpadel 2022 med en exklusiv design. Du kommer att kunna visa upp en fantastisk finish samtidigt som du skyddar oss från solens strålar eller reflektioner från utomhusljus.

Den har tillverkats med högkvalitativa material som andas för att bibehålla god ventilation under hela matchen. För att avsluta, absorberar den också överflödig fukt, vilket förhindrar att svett faller ner i ansiktet och gör det svårt för oss att se.

Bullpadel-keps BPG21N4 i begränsad upplaga funktioner

  • Exklusiv röd design av nya Bullpadel BPG21N4 LTD.
  • Andningsbart och mycket lätt tyg har använts.
  • Justerbar rem för bra passform.
  • Framdel med foder för större absorption.
  • Behåller sina egenskaper med användning och tvätt.
  • Nya tillbehör till padel BullPadel 2022.

Vem är det till? Vi kan rekommendera den till den vanliga spelaren som letar efter ett tillbehör som skyddar ögonen från reflexer samt undviker eventuella solsting och värmeslag under varma dagar.

Varför kommer du att gilla det? För det är en exklusiv produkt som bara ett fåtal kan få individuellt eller i Bullpadel-paketet. Du kommer också att älska dess nya röda design, med en logotyp på ena sidan.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess samlingar.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazao, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter