cap Bullpadel BPG-243 marinblå
  • cap Bullpadel BPG-243 marinblå

cap Bullpadel BPG-243 marinblå

PVP: 175,52 kr
153,17 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-243 marinblå | Upptäck den exklusiva Bullpadel BPG-243 marinblå kepsen, perfekt för sport och dagligt bruk. Lätthet, stil och skydd i ett enda tillbehör.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

cap padel Bullpadel BPG-243

Upptäck komforten och stilen som Bullpadel BPG-243 marinblå keps erbjuder dig. Ett tillbehör designat både för padelentusiaster och de som njuter av utomhusaktiviteter, erbjuder skydd och en oöverträffad elegans. Dess bi-elastiska polyesterfabrik garanterar maximal andningsförmåga och komfort, vilket gör denna keps till ett perfekt val för din vardag.

Med Bullpadel BPG-243 marinblå keps, skyddar du dig inte bara mot solen och fukt, utan du njuter också av ett tillbehör med en elegant och funktionell design. Bullpadels metalliserade logga på skärmen lägger till en distinkt touch, medan dess bakre stängning säkerställer en perfekt passform. Det är utan tvekan ett måste för alla sportentusiaster eller utomhuslivet.

Egenskaper för Bullpadel BPG-243 marinblå keps

  • Tillverkad i 100% polyester bi-elastiskt tyg, erbjuder lättvikt, andningsförmåga och slitstyrka.
  • Elegant design i marinblått med en metalliserad Bullpadel-logotyp, perfekt för att matcha med vilken outfit som helst.
  • Anpassningsbar passform tack vare dess bakre stängning, lämplig för ett brett utbud av huvudstorlekar.
  • Fullständigt skydd mot svett, fukt och solen, behåller komfort och välbefinnande.
  • Unik mångsidighet, som gör det till ett idealiskt tillbehör för både dagligt bruk och sport- och utomhusaktiviteter.
  • Tillhör Bullpadels tillbehörskollektion 2024, visar det senaste inom sportmodetrender.

Vem är det för?

Idealisk för tennis- och padelentusiaster, såväl som för alla som letar efter ett praktiskt och stiligt tillbehör för sina utomhusaktiviteter. Bullpadel BPG-243 kepsen är det perfekta valet för de som värdesätter komfort, skydd och elegans i sin klädsel.

Varför kommer du att gilla det?

Eftersom dess bi-elastiska tyg och perfekta passform erbjuder en oöverträffad användarupplevelse. Bullpadel BPG-243 kepsen förbättrar inte bara din sportprestation, utan skyddar dig också mot väder och vind med stil och elegans.

Lär dig mer om märket Bullpadel

Bullpadel har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padelvärlden, som erbjuder högkvalitativa produkter som kombinerar teknologi, design och komfort. Sedan dess grundande har det varit i framkant för innovation av tillbehör och utrustning för spelare på alla nivåer.

Bullpadels engagemang för att möta padelentusiasternas behov återspeglas i varje produkt de lanserar på marknaden. Deras engagemang för kvalitet och design har gjort att deras kepsar, racketar och tillbehör väljs av spelare över hela världen, och befäster deras närvaro i sporten.

Features År: 2024
Våra bästa produkter