Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Lite 3.1
  • Adidas Adipower Lite 3.1
  • Adidas Adipower Lite 3.1

Adidas Adipower Lite 3.1

PVP: 2 248,85 kr
2 029,45 kr
-10% Adidas Padel
Adidas Adipower Lite 3.1 padel racket | Känn kraften i dina händer med detta Adidas padel racket, perfekt för attackerande spelare som letar efter kraft och komfort eftersom det inte är tekniskt
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Adipower Lite 3.1 gul

Få dina bästa skott i attack med Adipower Lite 3.1 blå och gul padel racket, en modell som ingår i den intensiva serien av Adidas 2022 Padel rackets . Det är en mindre teknisk version än Adipower 3.1 eftersom den har tillverkats av glasfiber och EVA mjukt prestandagummi, vilket ger den en mjukare touch.

Den bibehåller dock ett bra slag tack vare sin överdimensionerade diamantform och höga balans. För att förstärka strukturen har den Dual Exoskeleton och Power Embossed-teknik, så den är praktiskt taget oförstörbar. Den har också grovhet utöver sweet spot-systemet för en bättre sweet spot.

Adidas Adipower Lite blå och gul, funktioner

  • Glasfiberkonstruktion av Adidas Adipower Lite 3.1
  • Oversize diamantformat och hög balans för att få mer kraft i träffen.
  • Solid struktur tack vare Dual Exoskeleton-teknologi.
  • Kraftfull padel racket som anpassar sig snabbt tack vare sin mjukare touch.
  • EVA mjukt prestandagummi för en bra effekt och minska vibrationer.
    • Smart Holes-system som hjälper oss att korrigera off-center bollar.
    • Grov yta för att kunna leka med fler effekter.
  • En av Adidas Padel 2022 powerracket.

Vem är det till? Designad för attackerande och hög- eller medelnivåspelare som vill ta ett kliv i kvalitet eftersom det är en power padel racket som också genererar mycket bra sensationer när man slår på grund av sin mjukare touch.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare materialen som används är det lättare att leka med den eftersom den har en mer elastisk touch. Den återkommer också med en spektakulär design i blå toner och gula detaljer, en av de mest spektakulära!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter