Adidas Adipower Multiweight 3.3
  • Adidas Adipower Multiweight 3.3
  • Adidas Adipower Multiweight 3.3

Adidas Adipower Multiweight 3.3

PVP: 4 388,00 kr
4 387,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Multiweight 3.3 ADRK1AA2U0014F | Upptäck Adidas Adipower Multiweight 3.3, ett padelracket designat för proffs som söker kraft och precision. Med avancerad teknologi och unik design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Multiweight 3.3 Padelracket

Upplev padelns utveckling med Adidas Adipower Multiweight 3.3, en juvel i design och teknik som lanserades 2024. Med en oslagbar kombination av kraft och precision är detta padelracket designat för dem som inte nöjer sig med mindre och strävar efter perfektion i varje slag.

Denna modell från Adidas lovar att omdefiniera förväntningarna med avancerade tekniska egenskaper, vilket ger spelarna överlägsen kontroll och enastående prestanda i varje match. Utan tvekan ställer sig detta kraftfulla Adidas padelracket som ett av marknadens föredragna val.

Egenskaper för Adidas Adipower Multiweight 3.3 padelracket

  • Racket med hård känsla genom kombinationen av 18k kolfiber och eva high memory gummi inuti.
  • Ger en kraftfull träff tack vare dess diamantform och balansen riktad mot spetsen.
  • Ruff yta som underlättar att ge bollen spin.
  • Hög prestanda på banan tack vare Dual Exoskeleton-tekniken.
  • Innovativt viktsystem med skruvar som gör det möjligt att justera balansen med upp till 9 gram.
  • Ingår i Adidas padelracket kollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Adidas Adipower Multiweight 3.3 är särskilt utformad för professionella spelare eller de med en hög teknisk nivå. På grund av dess hårda känsla och kraftfulla egenskaper krävs bra teknik för att få ut det mesta av padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i detta padelracket, inte bara på grund av dess innovativa teknologi utan också för dess fläckfria kolfiberdesign, accentuerad med neongula detaljer. Adipower Multiweight 3.3 är en av de stora nyheterna från Adidas som revolutionerar marknaden.

Läs mer om Adidas varumärke

Adidas har varit ett ikoniskt namn inom sportvärlden i årtionden. Från början har de varit i framkant av innovation, och erbjuder produkter av högsta kvalitet till idrottare på alla nivåer. Inom padelvärlden har Adidas fortsatt denna tradition, erbjudande racketar med enastående prestanda och banbrytande design.

Företagets engagemang för forskning och utveckling har lett Adidas till att sätta nya standarder inom padelindustrin. Varje racket speglar varumärkets engagemang för excellens, vilket ger spelarna det förtroende och den prestanda de behöver för att utmärka sig på padelbanan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter