Adidas Metalbone Team 3.3
  • Adidas Metalbone Team 3.3
  • Adidas Metalbone Team 3.3

Adidas Metalbone Team 3.3

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Team 3.3 ADRK2AA0U0016F | Upptäck Metalbone Team 3.3 från Adidas 2024. Kombinerar kraft, komfort och avancerad teknologi för ett överlägset spel - känn magin på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone Team 3.3 Padelracket

Adidas Metalbone Team 3.3 2024 representerar Adidas engagemang för excellens inom tekniken för padelrackets. Utrustad med en Octagonal Structure för maximal styvhet och en grov yta i sandformat, kommer denna padelracket inte bara att förstärka dina slag, men även låta dig spela med ett exceptionellt grepp och stor komfort.

Med dess ram och ytor tillverkade i glasfiber, garanterar Metalbone Team 3.3 hållbarhet och anpassningsförmåga i varje match. Dess lågdensitets EVA-gummi ger en imponerande bollutgång och erbjuder en oslagbar komfort, vilket gör varje spel till en unik upplevelse.

Egenskaper för Adidas Metalbone Team 3.3 2024 padelracket

  • Octagonal Structure för överlägsen styvhet i strukturen.
  • Grovhet i sandformat för förstärkta effekter med varje slag.
  • Ram och ytor tillverkade i glasfiber, vilket ger flexibilitet och hållbarhet.
  • Lågdensitets EVA-gummi som garanterar en utmärkt bollutgång och komfort.
  • Tillhör Adidas 2024 padelrack-kollektion.

Vem är den riktad till?

Detta padelracket är främst inriktat på spelaren med hög eller medel nivå som vill förbättra sin prestation på padelbanan. Tack vare dess snabba anpassning och utmärkta material, är Adidas Metalbone Team 3.3 idealisk för de som söker en inte alltför teknisk rack men med egenskaperna hos de stora racketarna.

Varför kommer du att gilla den?

Adidas Metalbone Team 3.3 kommer att fascinera dig med sin balans mellan kvalitet och pris. Med de mest avancerade teknikerna från Adidas och en slående design i rött, svart och vitt, är det ett uttalande på padelbanan. Känn hur ditt spel utvecklas med varje slag!

Läs mer om varumärket Adidas

Adidas är ett varumärke med en rik historia inom sportvärlden. Sedan dess blygsamma början har det varit synonymt med kvalitet, innovation och design. I åratal har det varit i framkant, erbjudande utrustning och kläder som kombinerar avancerad teknik med en felfri estetik.

Inom padelvärlden har Adidas stärkt sin position som ett ledande varumärke, anpassat sig till de föränderliga behoven hos spelarna och alltid upprätthåller en hög kvalitetsstandard. Deras racketar speglar ett outtröttligt engagemang för excellens, designat för de som inte accepterar något mindre än det bästa.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter