Adidas Adipower Multiweight Control 3.3
  • Adidas Adipower Multiweight Control 3.3
  • Adidas Adipower Multiweight Control 3.3

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3

PVP: 4 388,00 kr
4 387,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 ADRK1CA1U0017F | Dyk in i innovationen med Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3, designad för krävande spelare, den erbjuder oöverträffad kontroll och kraft
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3 Padelracket

Den nya Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3, lanserad 2024, är den perfekta sammansättningen av teknik och design. Den är skapad för passionerade spelare som söker den perfekta balansen mellan kontroll och kraft tack vare dess runda form och låga balans. Denna padelracket från Adidas uppfyller inte bara dina förväntningar, den överträffar dem med sin avancerade konstruktion och unika egenskaper.

Oavsett om du söker en exakt träff eller en oöverträffad kontroll, garanterar denna Adidas modell en oöverträffad upplevelse på padelbanan tack vare dess 18k kolfiberkonstruktion. Med Alex Ruiz signatur är det utan tvekan det förstahandsvalet för proffs och sportentusiaster.

Egenskaper för Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 padelracket

  • Power Embossed Ridge-konstruktion som ger styvhet och en robust struktur.
  • Finish med 3D relief grovhet för att förbättra effekten av dina slag.
  • Dual Exoskeleton kolfibernerv som förstärker hjärtat och ramen på racketen.
  • 18k kolfiber, vilket garanterar styrka, flexibilitet och hållbarhet.
  • Lågdensitet EVA-gummi som ger bollutslag och komfort.
  • Ingår i Adidas 2024 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 är särskilt designad för spelare med avancerade tekniska färdigheter. Dess design och egenskaper är riktade mot dem som söker hög prestanda, precision och kontroll på baksidan av padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Innovations systemet weigh and balance kommer att låta dig anpassa balansen enligt dina preferenser, lägga till upp till 9 gram extra vikt. Dessutom kommer dess kolfiberdesign och orange detaljer att få dig att sticka ut på banan. Och glöm inte, det är racketen från den berömda Alex Ruiz.

Upptäck mer om Adidas-märket

Adidas har varit en grundläggande pelare i sportvärlden i generationer. Sedan dess blygsamma början har varumärket strävat efter excellens och innovation. Med decennier av erfarenhet har det lyckats etablera sig inte bara inom traditionella sporter utan också inom den spännande världen av padel.

I padeluniversumet är Adidas synonymt med kvalitet, prestanda och banbrytande design. Varje padelracket de lanserar på marknaden är en reflektion av deras engagemang för atleter och deras passion för sport, alltid garanterande det bästa på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter