Adidas Match 3.3 Black Lime 2024
  • Adidas Match 3.3 Black Lime 2024
  • Adidas Match 3.3 Black Lime 2024

Adidas Match 3.3 Black Lime 2024

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Match 3.3 Black Lime ADRK5GA1U0010F | Upptäck Match 3.3 Black Lime, det perfekta valet från Adidas för att börja med padel. Kombinerar kraft och kontroll för ett oslagbart spel.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Match 3.3 Black Lime padelracket

Match 3.3 Black Lime representerar den perfekta starten för de spelare som vill träda in i padelvärlden med rätt fot. Designad av Adidas, denna racket har inte bara en attraktiv och modern design, utan erbjuder också tekniska egenskaper av högsta kvalitet för att garantera enastående prestanda på padelbanan.

Om du letar efter att ta dina första steg i denna sport och vill ha en racket som ger dig en optimal spelupplevelse är Match 3.3 Black Lime ditt ideala val. Med en perfekt kombination av kraft och kontroll kommer den att låta dig förbättra din teknik från starten.

Egenskaper för racket Match 3.3 Black Lime

  • Sött punkt ovanför racketens centrum, perfekt för exakt slående.
  • Klassificerad som Allround racket, ett mångsidigt val för nybörjare.
  • Stor yta som underlättar slående, stärker varje rörelse på padelbanan.
  • Robust konstruktion med glasfiberkant som ger motståndskraft mot slag.
  • Lågdensitet EVA gummi som säkerställer utmärkt bollutgång och komfort under spelet.
  • Ingår i Adidas racketkollektion 2024.

Vem riktar den sig till?

Denna racket är perfekt för spelare som upptäcker padelmagin. Om du letar efter en nybörjar modell som är mångsidig och hjälper dig att snabbt förbättra dig, är Match 3.3 Black Lime din bästa partner.

Varför kommer du att gilla den?

Det är en av de framstående modellerna från Adidas för säsongen 2024, särskilt utformad för nybörjare. Genom att välja den väljer du inte bara kvalitet och design, utan också en racket som kommer att stödja din utveckling i varje match.

Läs mer om Adidas

Adidas är ett varumärke som har överskridit gränser, vilket är synonymt med kvalitet och innovation inom sportvärlden. Från början har de satsat på innovation, vilket tar sina produkter till en högre nivå och blir valet för atleter över hela världen.

I padelvärlden har Adidas lyckats etablera sig tack vare sitt engagemang för prestanda och design. Varje racket är resultatet av års forskning och utveckling, alltid med målet att erbjuda spelare verktyg som förstärker deras spel.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter