Adidas Adipower 3.2
  • Adidas Adipower 3.2
  • Adidas Adipower 3.2

Adidas Adipower 3.2

PVP: 3 839,50 kr
3 838,96 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower 3.2 paddelpadelracket | Få dina vinnande bilder med detta Adidas-racket på avancerad nivå, en modell som spelare gillar mycket för sin slagkraft, beröring och solida struktur
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower 3.2 2023 padelracket

Njut av de bästa sensationerna på banan med den nya kollektionen av Adidas Padel 2022 racket. En ny upplaga av det gula Adipower 3.2 padelracket återvänder, en modell som utmärker sig för sin kraft och hårda touch, så att den hjälper dig att dominera spelet med netto. För detta har den en överdimensionerad diamantform med hög balans, vilket leder till mer kraft.

Men med den smarta håldesignen för borrning och grova plan, förbättras dess sweet spot för att inte tappa överdriven kontroll. För dess tillverkning har kol och 15k aluminiserat tyg använts kombinerat med dubbel exoskelettteknologi för en styvare struktur. Den har också förstärkts med kraftpräglat system för en mer stabil träff.

Adidas Adipower 3.2 svart och gult, egenskaper

  • Ge dina slag mer kraft med diamantformatet och den höga balansen hos nya Adidas Adipower 3.2.
  • Konstruktion i kol och aluminiserat tyg i 15k tyg.
  • Eva högminne gummikärna för en hårdare beröring.
  • Spinnpadelracketsteknik tillämpad på planen som gynnar spinn.
  • Kombination av Power Embossed och Dual Exoskeleton-teknologier som ger den större styvhet.
  • Ny hålfördelning för en mer generös sweet spot.
  • Förstärkningar i hjärtområdet som förbättrar dess stabilitet.
  • En av de nya avancerade padelracket Adidas Padel 2023.

Vem är det till? Enligt vår mening är den idealisk för idrottare på avancerad nivå som letar efter ett kraftfullt racket, eftersom Adipower kännetecknas av sin enorma kraft såväl som sin hårdare touch, med vilken bollen kommer ut med stor hastighet när man slår.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de bästa kraftracket på marknaden, kombinerar innovativ teknik såväl som toppmoderna material. Slutligen har den fått en ny bild i svarta och gula detaljer, vilket gör den väldigt attraktiv för blotta ögat.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter