Adidas Adipower Light 3.3
  • Adidas Adipower Light 3.3
  • Adidas Adipower Light 3.3

Adidas Adipower Light 3.3

PVP: 2 413,40 kr
2 412,86 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Light 3.3 ADRK1CA3U0015F | Höj ditt spel med Adidas Adipower Light 3.3, designad för precision och kontroll, är detta padelracket din perfekta allierade. Ta steget och upplev skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Light 3.3 Padelracket

Upptäck Adidas Adipower Light 3.3 från 2024, ett smycke i padelvärlden som omdefinierar upplevelsen på banan genom att ge större kontroll tack vare den runda formen och låga balansen. Tillverkad med skicklighet och öga för detaljer, är detta padelracket inte bara en sportutrustning, utan också ett vittnesmål om innovation och excellens.

Varje slag, varje rörelse, varje sekund på banan blir en symfoni av precision med Adipower Light 3.3 i dina händer. Dess robusta struktur tack vare Dual Exoskeleton-systemet kombinerat med dess avancerade tekniska egenskaper lovar att revolutionera ditt spel och ta dig till nästa nivå.

Egenskaper för padelracket Adidas Adipower Light 3.3

  • Utrustad med Spin Blade Mold för att öka effekterna med varje slag.
  • Rund modell med låg balans för överlägsen kontroll på banan.
  • Exceptionell hanterbarhet tack vare dess lätta vikt på 345-360 gram.
  • Utomordentlig känsla tillhandahållen av det mjuka eva-gummit inuti.
  • Dual Exoskeleton för att förstärka strukturen och lager av glasfiber som förbättrar spelbarheten.
  • Tillhör Adidas padelracketkollektion 2024.

Vem riktar den sig till?

Adidas Adipower Light 3.3 har noggrant designats för spelare med avancerad eller hög nivå. Den är perfekt för de som letar efter ett lätt padelracket som erbjuder en stor sweet spot, vilket garanterar ett kontrollspel och förlåter de små felen.

Varför kommer du att gilla det?

Denna säsong är Adipower Light 3.3 valet av Mafalda Fernandes, en av löftena i WPT. Utöver dess prestanda kommer dess design som kombinerar vitt, silver och gröna detaljer att fånga ditt hjärta vid första ögonkastet.

Läs mer om Adidas-märket

Adidas har varit synonymt med excellens inom sport i generationer. Från dess blygsamma början har det satt standarder för innovation, kvalitet och prestanda inom alla sportdiscipliner.

Inom padelvärlden har Adidas bekräftat sitt engagemang och passion för spelet. Varje padelracket är en manifestation av tradition, modernitet och den excellens som märket tillför padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter