Adidas Adipower Control 3.3
  • Adidas Adipower Control 3.3
  • Adidas Adipower Control 3.3

Adidas Adipower Control 3.3

PVP: 3 071,60 kr
3 071,06 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL 3.3 ADRK1CA2U0017F | Upptäck padelrevolutionen med Adidas Adipower CTRL 3.3 2024. Kontroll, kraft och design i ett unikt racket. Upplev excellens och gör skillnad!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Control 3.3 Padelracket

Adidas Adipower CTRL 3.3 från 2024 är mycket mer än bara ett vanligt padelracket. Denna juvel, resultatet av ansträngning och innovation, syftar till att revolutionera din upplevelse på padelbanan. Dess avancerade design och banbrytande egenskaper lovar att ta ditt spel till nästa nivå.

Skapad under det prestigefyllda märket Adidas, representerar Adipower CTRL 3.3 den perfekta kombinationen av teknologi, kontroll och stil. Med detta racket i dina händer kommer du att vara redo att möta alla utmaningar på padelbanan med kombinationen av 3k tyg och mjuk eva-prestanda.

Egenskaper för Adidas Adipower CTRL 3.3 padelracket

  • Ruggighet med 3D-relief som förstärker effektgenerering vid varje slag.
  • Stark Power Embossed Ridge på yttre ramen som ger större styvhet till strukturen.
  • 100% kolnervar infogade, stärker racketens kärna och ram.
  • 3k kolfiber för överlägsen hållbarhet, flexibilitet och hållbarhet.
  • Lågdensitet EVA-gummi garanterar utmärkt bollavfart och ett bekvämt spel.
  • Ingår i Adidas 2024 padelracket kollektion.

Vem är det för?

Detta racket är särskilt utformat för tekniska spelare med en hög spelstandard. Det är idealiskt för dem som föredrar att dominera från höger, med en enastående kontroll tack vare sin runda form och låg balans.

Varför kommer du att gilla det?

Adidas Adipower CTRL 3.3 utmärker sig inte bara genom sina tekniska prestanda, men också genom dess estetik. Dess kombination av 3k koltyg med orange detaljer gör det visuellt attraktivt, medan det mjuka eva-gummi ger dig en oöverträffad slagkänsla.

Lär dig mer om Adidas-märket

Adidas har varit en symbol för excellens inom sportvärlden i generationer. Från början har det varit känt för innovation och kvalitet, alltid med målet att överträffa idrottarnas förväntningar.

I padelvärlden har Adidas gång på gång visat sitt engagemang och passion genom att erbjuda produkter som återspeglar deras hängivenhet och erfarenhet inom sporten. Varje racket är ett bevis på tradition och modernitet som detta märke representerar på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter