Adidas Cross It Control2024
  • Adidas Cross It Control2024
  • Adidas Cross It Control2024

Adidas Cross It Control2024

PVP: 3 839,50 kr
3 839,02 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Cross It CTRL ADRK1CA5U0063F | Upptäck Adidas 2024 padelracket Cross It CTRL. Designad för makalös kontroll på banan, är den det perfekta valet för högpresterande spelare. Upplev överlägsen spel och gör skillnad i ditt nästa spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Cross It CTRL padelracket

Introduktion av Cross It CTRL, en sann pärla som Adidas presenterar på planen denna säsong. Speciellt designad i samarbete med stjärnspelaren Marta Ortega, är denna rundformade padelracket inriktad på att ge dig oöverträffad kontroll, vilket gör att varje rörelse på padelbanan är både exakt och kraftfull. Perfekt för dem som letar efter en kombination av hanterbarhet och precision.

Med sin centrala sweetspot är denna racket idealisk för spelare som vill behålla kontrollen över varje slag, och säkerställer att bollen går exakt dit de vill. Varje detalj har övervägts för att optimera upplevelsen på padelbanan och låta spelarna visa upp sitt bästa spel.

Egenskaper för Cross It CTRL padelracket

  • Ruggning med 3D-relief införlivat i racketens form som förbättrar effektgenereringen vid slag.
  • DAF-tekniken ökar racketens hanterbarhet genom att tillåta större luftflöde.
  • Det längre handtaget närmar racketens massa till huvudet, ökar trögheten och flyttar upp sweetspoten.
  • Aluminiserad 15k kolfiber som erbjuder optimerad flexibilitet och överlägsen hållbarhet.
  • Hög densitets EVA-gummi, idealisk för kraftfulla och snabba slag.
  • Ingår i Adidas 2024 padelracketkollektion.

Vem riktar det sig till?

Denna racket är särskilt designad för högpresterande spelare som söker en toppresterande padelracket. Idealisk för dem som spelar ofta och söker exceptionell kontroll med varje slag, vilket tar sitt spel till en högre nivå på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Det är det perfekta valet för den nya säsongen. Som en av Adidas stjärnmodeller, sticker Cross It CTRL inte bara ut i funktionalitet, utan kommer också att göra att du står ut på padelbanan. Dess design och teknik återspeglar Adidas engagemang för att ta ditt spel till nästa nivå.

Lär dig mer om Adidas märke

Adidas, ett märke med decennier av historia inom sportvärlden, har varit synonymt med innovation och kvalitet. Sedan grundandet har de alltid strävat efter att revolutionera sportvärlden med skärpande produkter. Deras inträde i padelvärlden är inget undantag, med erbjudande av högpresterande och hållbara racketar.

Med ett fokus på forskning och utveckling har Adidas samarbetat med professionella spelare som Marta Ortega, för att säkerställa att deras produkter möter kraven i den moderna spelet. Genom åren har de förstärkt sin position som ett av de ledande märkena på padelmarknaden, och Cross It CTRL är ytterligare ett bevis på deras engagemang för excellens.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter