Adidas Cross It 2024
  • Adidas Cross It 2024
  • Adidas Cross It 2024

Adidas Cross It 2024

PVP: 3 839,50 kr
3 290,55 kr
-15% Adidas Padel
Adidas Cross It ADRK1AA4U0063F | Upptäck Cross It från Adidas, designad för den högpresterande spelaren. Kraft och precision i varje slag. Upplev kraften och känna magin på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Cross It Padelracket

Stig in på padelbanan med den nya Cross It från Adidas, en synonym för kraft och kontroll. Denna padelracket är noggrant designad för att erbjuda högkvalitativt spel och framstår som en speciell variant från modellserien inspirerad av spelaren Marta Ortega. Varje slag avslöjar den inbyggda kraften i dess högdensitets EVA-gummi, perfekt för spelare som vill få ut det mesta av varje spel.

Adidas Cross It är mer än bara ett verktyg, den är en förlängning av spelarens arm. Med den kan du nå högre tekniska nivåer, vilket gör varje match på padelbanan till en oöverträffad spelupplevelse. Att investera i denna racket är ett säkert val för de som söker det bästa av det bästa.

Egenskaper för Cross It racketen

  • Diamantform: Förbättrar särskilt dina avslut, stärker de mest aggressiva slagen.
  • Ruggighet med 3D-relief: Förbättrar greppet och ökar möjligheten att skapa spin i slagen.
  • DAF-teknik: Ökar manövrerbarheten tack vare ökat luftflöde i hjärtat av racketen.
  • Längre grepp som flyttar söta punkten högre upp, optimerar trögheten.
  • Aluminiserad 15k kolfiber med flätade trådar: Ger flexibilitet, hållbarhet och styvhet.
  • Tillhör kollektionen av Adidas padelracketar 2024.

Vem är den avsedd för?

Denna racket är särskilt designad för padelspelaren som söker hög prestanda och spelar regelbundet. Den är idealisk för dem med en hög teknisk nivå som vill dominera på banan med kraft och precision.

Varför kommer du att tycka om den?

Cross It är inte bara en racket, den är ett bevis på innovation och kvalitet. Som en av Adidass nya racketmodeller för denna säsong garanterar den en upplevelse på banan som omdefinierar spelet. Dess design och tekniska egenskaper kommer att göra att du sticker ut i varje match.

Lär dig mer om Adidas varumärke

Adidas, ett ikoniskt varumärke känt över hela världen, har cementerat sitt namn i sportvärlden tack vare sitt åtagande om kvalitet och innovation. Sedan dess start har det strävat efter att bryta gränser och ge idrottare den utrustning de behöver för att nå sin fulla potential.

I padelvärlden har Adidas återigen visat sin excellens genom att designa racketar som uppfyller varje spelares behov. Med en rik historia och ett framgångsrikt arv fortsätter Adidas att vara det förstahandsvalet för de som söker prestanda och stil på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter