Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024

Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024

PVP: 2 523,10 kr
1 985,02 kr
-22% Softee
Softee Speed 3.0 Yellow Power 0011809 | Upptäck Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024: mångsidighet, kraft och precision på planen. Idealisk för avancerat spel. Höj din prestation nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Speed 3.0 Yellow Power padelracket

Upptäck revolutionen i spelet med Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024, det föredragna valet för avancerade och tävlingsspelare som söker en perfekt fusion av kraft och precision. Denna modell, som utmärker sig för sin innovativa design och avancerade tekniska egenskaper, erbjuder en oöverträffad spelupplevelse.

Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 är inte bara ett padelracket; det är en förlängning av din ambition på planen, noggrant utformad för att passa din mångsidiga spelstil. Med en medium balans och en Soft Eva kärna garanterar detta racket en oöverträffad anpassningsförmåga och komfort, vilket låter dig dominera spelet med precisa och kraftfulla slag.

Egenskaper för Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 padelracket

  • Medium balans och Soft Eva kärna för snabb anpassning och överlägsen komfort.
  • 3K Kolfiber yta för optimal motståndskraft och energiöverföring.
  • Normalt format med tårform som erbjuder en bred sweet spot för precisa slag.
  • Mjuk hårdhet och glansig yta med 3D-relief för bättre effekt och slagteknik.
  • Ruggad yta idealisk för avancerade/tävlingsspelare, maximerar effekten på bollen.
  • En del av Softee 2024 padelracketkollektionen.

Vem är den för?

Designad för män som spelar på en avancerad eller tävlingsnivå, är Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 den perfekta partnern för dem som söker ett mångsidigt racket.

Varför kommer du att gilla den?

Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 utmärker sig genom sin balans mellan kraft och precision, med en kärna av Soft Eva och en 3K kolfiber yta. Denna modell kommer att tillåta dig att höja ditt spel till högre nivåer, tack vare dess förmåga att generera effekter och förbättra din teknik på planen. Det är det perfekta valet för den krävande spelaren som vill sticka ut.

Läs mer om Softee-märket

Softee har etablerat sig som ett av de ledande märkena inom padelvärlden, tack vare sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan grundandet har Softee varit synonymt med excellens och erbjuder produkter som uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer. Deras engagemang för kontinuerlig förbättring är tydlig i varje produkt de lanserar på marknaden.

Märket utmärker sig för sitt fokus på forskning och utveckling, vilket resulterar i padelracketar som inte bara uppfyller utan överträffar de mest krävande spelarnas förväntningar. Softee Speed 3.0 Yellow Power 2024 är ett vittnesbörd om Softees innovativa anda, som representerar det senaste inom padelteknologi för dem som söker perfektion i sitt spel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter