Softee Winner Star Pro 2024
  • Softee Winner Star Pro 2024
  • Softee Winner Star Pro 2024

Softee Winner Star Pro 2024

PVP: 1 535,80 kr
1 381,67 kr
-11% Softee
Softee Winner Star Pro 0016998 | Revolutionera ditt spel med padelracket Softee Winner Star Pro 2024, den perfekta balansen för att avancera på banan. Upptäck dess potential!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Winner Star Pro padelracket

Upptäck det nya padelracket Softee Winner Star Pro 2024, noggrant designad för mellanspelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Denna modell inkluderar innovationer som garanterar överlägsen prestanda i varje match, med ett Soft S9 gummi som främjar snabb återhämtning av materialet och minimerar vibrationer.

Den hybrida designen av Softee Winner Star Pro 2024 gör att du kan anpassa dig till alla situationer på banan och ger ett utmärkt svar både på kraftfulla slag och i precisionspel. Utrustad för att erbjuda en mellankänsla och en medium balans, blir detta padelracket det ideala valet för dem som värdesätter mångsidighet och säkerhet i sitt spel.

Egenskaper padelracket Softee Winner Star Pro 2024

  • Hybrid Design: Optimerad för spelare som söker en blandning av kraft och kontroll, vilket underlättar ett mångsidigt spel.
  • Material av Soft S9 Gummi: Utrustad med ett högåterhämtningsgummi som förbättrar racketens reaktion efter kontakt.
  • Skadeförebyggande: Dess kärnmaterial hjälper till att minimera risken för skador genom att reducera vibrationer.
  • Mellankänsla: Erbjuder en balanserad känsla i handen, varken för mjuk eller för hård.
  • Medium Balans: Den jämnt fördelade vikten ger god manövrerbarhet utan att offra kraften i slagen.
  • Tillhör kollektionen av padelracketar Softee 2024.

Vem är det för?

Padelracket Softee Winner Star Pro 2024 är perfekt för mellanspelare som vill förbättra sitt spel i alla aspekter. Om du söker ett padelracket som balanserar kraft och kontroll kommer denna modell att bli din bästa partner på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Padelracket Softee Winner Star Pro 2024 kommer att fascinera dig genom sin förmåga att höja din prestanda på banan, erbjuder en perfekt balans mellan styrka och precision, och tar hand om din hälsa så att du kan spela säkrare och längre.

Läs mer om märket Softee

Softee är ett välkänt märke inom sportvärlden för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Grundat med visionen att tillhandahålla högpresterande sportutrustning har Softee ständigt utvecklats för att möta de moderna atleternas behov, och garanterar produkter som kombinerar avancerad teknologi och funktionell design.

Softees bana inom padelindustrin är särskilt anmärkningsvärd, och erbjuder padelracketar som utmärker sig för sin hållbarhet och exceptionella prestanda på banan. Med varje ny modell fortsätter Softee att visa sitt ledarskap och sitt engagemang för att förbättra spelupplevelsen för idrottare.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter