Softee Speed 3.0 Royal Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Royal Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Royal Power 2024

Softee Speed 3.0 Royal Power 2024

PVP: 2 523,10 kr
1 985,02 kr
-22% Softee
Softee Speed 3.0 Royal Power 0011808 | Spela med Softee Speed 3.0 Royal Power 2024. Innovativ design och avancerad teknologi för oöverträffad kraft och precision. Njut av varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Speed 3.0 Royal Power padelracket

Upptäck spelets utveckling med den nya Softee Speed 3.0 Royal Power 2024, ett padelracket som omdefinierar upplevelsen på padelbanan. Dess förnyade design och innovativa egenskaper är tänkta för dem som vill sticka ut och ta sitt spel till nästa nivå. Med detta racket går precision och kraft hand i hand, och säkerställer att varje slag blir en avgörande poäng.

Modellen Speed 3.0 Royal Power från Softee är designad inte bara för att dra till sig blickar, utan för att göra vilken spelare som helst till den absoluta huvudpersonen på banan. Lätt, men robust, detta racket är den perfekta partnern för de som önskar förbättra sin teknik utan att kompromissa med prestandan. Dess banbrytande konstruktion lovar en jämförelselös spelupplevelse.

Egenskaper hos Softee Speed 3.0 Royal Power 2024 padelracket

  • EVA Soft S8 gummi i kärnan för bättre bollutträde och kraft.
  • 3k kol på ytskikten för ett lättare och mer hanterbart racket.
  • 100% kolfiber ram som garanterar hållbarhet och styrka.
  • Blank och ruggad 3D yta för bättre kontroll och precision.
  • Vikt mellan 355-375 gram, idealisk för en perfekt balans.
  • En del av Softees racketkollektion 2024.

Vem är det för?

Softee Speed 3.0 Royal Power 2024 är perfekt för mellan till avancerade spelare som strävar efter att dominera banan med en blandning av kraft och precision. Om du söker att utveckla ditt spel och sticka ut i varje match, är detta racket för dig.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska detta racket för dess förmåga att transformera ditt spel, genom att kombinera spetsteknologi och innovativ design. Softee Speed 3.0 Royal Power förbättrar inte bara din prestation på banan utan säkerställer också komfort och stil i varje match.

Lär dig mer om varumärket Softee

Softee har etablerat sig som ett av de ledande varumärkena inom padelvärlden, tack vare sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan dess grundande har det ständigt strävat efter att tänja på gränserna för racketdesign och teknologi, och erbjuder spelare högpresterande verktyg som förbättrar deras spel.

Med varje ny modell visar Softee sin passion för padel genom att designa produkter som uppfyller varje spelares behov. Märket är synonymt med excellens och har blivit ett föredraget val för spelare som söker det bästa på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter