Softee Speed 3.0 Women Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Women Power 2024
  • Softee Speed 3.0 Women Power 2024

Softee Speed 3.0 Women Power 2024

PVP: 2 523,10 kr
1 985,02 kr
-22% Softee
Softee Speed 3.0 Women Power 0011807 | Höj ditt spel med det nya padelracketet Softee Speed 3.0 Women Power 2024. Idealiskt för avancerade spelare som söker kraft och kontroll. Transformera ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Speed 3.0 Women Power padelracket

Upptäck den nya Softee Speed 3.0 Women Power 2024, en juvel av teknik och design i padelvärlden. Denna modell, skapad för avancerade och tävlingsinriktade spelare, utmärker sig genom sin unika kombination av kraft och kontroll, vilket låter dig ta ditt spel till nästa nivå. Med en innovativ design och material av hög kvalitet blir detta padelracket den perfekta partnern.

Softee Speed 3.0 Women Power 2024 presenteras i ett sortiment av levande färger som inte bara lägger stil till ditt spel utan också reflekterar din passion och energi på planen. Utrustad med spetsteknologi erbjuder den en spelupplevelse utan motstycke, framstående för sin förmåga att generera kraftfulla slag med millimeterprecision.

Egenskaper för Softee Speed 3.0 Women Power 2024 padelracket

  • Medelbalans och Soft Eva-kärna för ett bekvämt och kontrollerat spel.
  • 3k-kolfiberyta och Oversize-format med Tårdropsform, ökar sweet spot.
  • Mjuk hårdhet och Glansig finish med 3D-relief, för flexibilitet och bättre grepp.
  • Ruggad yta och Avancerad/Tävlingsnivå, maximerar kraft och kontroll.
  • Speltyp Kraft och Spelare Kvinna, idealisk för spelare som vill dominera med styrka.
  • Tillhör Softee 2024 padelracketkollektion.

Vem är den för?

Softee Speed 3.0 Women Power 2024 är designad för de avancerade och tävlingsinriktade spelarna som inte nöjer sig med mindre. Om du söker att förbättra din teknik med kraftfullare och mer precisa slag, anpassar sig denna modell till dina behov.

Varför kommer du att gilla den?

För att Softee Speed 3.0 Women Power 2024 inte bara förbättrar ditt spel utan också tillför stil och självförtroende till din närvaro på planen. Dess perfekta balans mellan kraft och kontroll låter dig utföra avgörande slag.

Lär dig mer om Softee-märket

Softee har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padelvärlden, tack vare sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan grundandet har Softee avsatt betydande resurser till utvecklingen av produkter som uppfyller de mest krävande spelarnas behov, genom att kombinera avancerad teknik med attraktiva design.

Märket är synonymt med excellens och prestanda på planen, med en produktlinje som utmärker sig för sin hållbarhet, design och teknologi. När du väljer ett padelracket från Softee, väljer du en produkt som kommer att följa dig i din utveckling inom padelvärlden, och erbjuder dig den bästa möjliga spelupplevelsen.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter