Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024
  • Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024
  • Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024

Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024

PVP: 2 468,25 kr
2 467,71 kr
-1% Softee
Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 0011806 | Upptäck Softee Speed Gold Power 3.0 2024, med perfekt balans mellan kraft och kontroll och en guldig design som gör att du sticker ut. Upplev spänningen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh padelracket

Upptäck den senaste innovationen inom världen av padel med Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024. Detta padelracket, designat för att revolutionera ditt spel, kombinerar slående estetik med exceptionell prestanda. Med sin exklusiva design i metalliskt guld kommer du att sticka ut på banan inte bara för din stil utan också för ditt spel tack vare dess avancerade teknologi.

Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh är ett privilegierat val för spelare som ser efter att höja sin nivå. Dess perfekta balans mellan kraft och kontroll gör varje slag till en möjlighet att dominera spelet. Upplev skillnaden i varje match med ett racket som möter förväntningarna hos de mest krävande tävlingsdeltagarna.

Egenskaper hos Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh 2024 padelracket

  • Vikt: Mellan 355 och 375 gram, ger en exceptionell känsla av soliditet och stabilitet.
  • 38mm profil, idealisk för en optimal balans mellan kraft och kontroll.
  • Tårdroppeform, erbjuder en stor sweet spot för större precision i dina slag.
  • EVA-kärna, säkerställer omedelbar respons och enastående kraft i spelet.
  • 21K kolfiber slåyta med en glansig 3D-yta, för oöverträffade effekter och kraft.
  • Del av Softee 2024 padelracketkollektion.

För vem är den?

Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh är designad för passionerade padelspelare som inte bara vill spela utan även lysa på banan. Med sin unika kombination av stil och prestanda är den perfekt för de som vill göra ett uttalande både med sitt spel och sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

För att Softee Speed Gold Power 3.0 Nano Mesh erbjuder en perfekt synergi mellan kraft och kontroll, vilket tillåter dig att ta ditt spel till nästa nivå. Dess slående design och avancerade teknologi kommer att ge dig en unik fördel i varje match.

Upptäck mer om Softee-märket

Softee har etablerat sig som ett ledande märke inom padelvärlden och erbjuder högkvalitativa produkter som uppfyller behoven hos de mest krävande spelarna. Sedan grundandet har Softee varit i framkanten av innovation, engagerade i att utveckla racketar som kombinerar exceptionell design och överlägsen prestanda.

Med års erfarenhet och en outtröttlig strävan efter excellens fortsätter Softee att flytta gränserna för design och funktionalitet inom padel. Deras produkter är resultatet av omfattande forskning och utveckling, och säkerställer att varje spelare kan hitta det perfekta racketet som kompletterar deras unika spel och stil.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter