Softee Egon 2024
  • Softee Egon 2024
  • Softee Egon 2024

Softee Egon 2024

PVP: 658,20 kr
657,66 kr
-1% Softee
Softee Egon 0017900 | Uppnå excellens på banan med Softee Egon 2024 padelracket, designad med avancerad teknologi och modern stil för den krävande spelaren.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 16 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Egon padelracket

Upplev revolutionen på banan med Softee Egon 2024 padelracket, designad för spelare som strävar efter att överträffa sina gränser. Denna modell kombinerar spetsteknologi och ergonomisk design som ger oöverträffad kontroll och exceptionell kraft, optimerar varje rörelse på banan.

Den Softee Egon 2024 är perfekt för dem som värderar precision och stil i sitt spel. Dess robusta konstruktion och slående design kommer inte bara att hjälpa dig att dominera på banan, utan också se till att du sticker ut med varje slag.

Egenskaper hos Softee Egon 2024 padelracket

  • Optimal Rund Form: Ger exakt kontroll och perfekt balans, idealisk för att dominera på banan.
  • Kärna med Hög Prestanda: Absorberar vibrationer och ökar kraften i dina slag, vilket möjliggör ett mer aggressivt spel.
  • Ergonomisk Design: Handtag designat för ett bekvämt och säkert grepp, minskar trötthet i intensiva matcher.
  • Hållbar Konstruktion: Material av högsta kvalitet som garanterar lång livslängd och motståndskraft mot slitage från spelet.
  • Slående Visuell Estetik: Moderna och eleganta finishar som framträder på banan och återspeglar spelarens personlighet.
  • Tillhör Softee 2024 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Riktad till mellan- till avancerade spelare, är Softee Egon 2024 idealisk för de som vill förbättra sin teknik och prestanda på banan. Denna racket uppfyller spelare som kräver balans mellan kraft och precision, och anpassar sig till olika stilar.

Varför kommer du att gilla den?

Den Softee Egon 2024 kommer att bli din favoritracket tack vare dess unika kombination av avancerad ergonomi och impact-teknologi. Förbered dig för att förbättra ditt spel och utmärka dig både i försvar och anfall i varje match.

Lär dig mer om varumärket Softee

Softee är känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation inom padelsporten. Sedan grundandet har de varit pionjärer i att introducera avancerad teknologi och design som möter moderna spelares behov.

Med Softee Egon 2024 fortsätter märket sin tradition av excellens och erbjuder racketar som inte bara möter utan överträffar de mest krävande spelarnas förväntningar.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter