Softee Raze Evolution Green Carbono 2024
  • Softee Raze Evolution Green Carbono 2024
  • Softee Raze Evolution Green Carbono 2024

Softee Raze Evolution Green Carbono 2024

PVP: 1 042,15 kr
942,88 kr
-10% Softee
Softee Raze Evolution Green Carbono A000565 | Utforska potentialen med padelracket Softee Raze Evolution Green Carbono 2024, designad för att smidigt kombinera kraft och kontroll, och transformera varje match och ditt spel
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 29 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Raze Evolution Green Carbono padelracket

Upptäck den nya Softee Raze Evolution Green Carbono 2024, en padelracket designad speciellt för dem som vill börja eller förbättra sitt spel. Med sin innovativa teknologi och material av hög kvalitet erbjuder denna padelracket en perfekt kombination av kraft och kontroll, idealisk för spelare på nybörjar- och mellannivå.

Den Softee Raze Evolution Green Carbono 2024 utmärker sig med sin stora sweetspot och lättvikt, vilket underlättar mer precisa och effektiva slag på banan. Dess glasfiberstruktur och kärna av EVA Soft S3 gummi säkerställer hållbarhet och komfort, minimerar vibrationer och ger en överlägsen spelupplevelse.

Egenskaper padelracket Softee Raze Evolution Green Carbono 2024

  • Balans mellan kraft och kontroll: Idealisk för spelare som vill förbättra sina tekniska färdigheter.
  • Stor sweetspot: Underlättar effektiva och konsekventa slag, förbättrar kontakten med bollen och enhetligheten i spelet.
  • Glasfiberkomposition: Bidrar till ökad hållbarhet och flexibilitet i padelracketen, anpassar sig väl till olika stilar.
  • Kärna av EVA Soft S3 gummi: Minskar vibrationer och ger en mjukare träff.
  • Lättvikt och hållbarhet kombinerat: Möjliggör smidig och effektiv hantering, idealisk för att förbättra snabbhet och respons på banan.
  • Ingår i Softee 2024 padelracketkollektion.

Vem är den riktad till?

Den Softee Raze Evolution Green Carbono 2024 är perfekt för nybörjar- och mellannivåspelare som önskar en balanserad och lättanvänd padelracket. Dess design hjälper till att utveckla färdigheter och öka självförtroendet i varje spel.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna padelracket för dess balanserade design som säkerställer komfort och effektivitet i varje slag. Dess stora sweetspot och mjuka kärna garanterar ett mer njutbart och mindre tröttande spel, vilket gör att du kan njuta av varje ögonblick på banan.

Läs mer om märket Softee

Softee är ett erkänt namn inom sportvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har Softee varit en pionjär inom utveckling av sportutrustning, specialiserat på produkter för padel som förbättrar prestanda och spelupplevelsen.

Märket fortsätter att innovera med varje kollektion och erbjuder padelracketar som Softee Raze Evolution Green Carbono 2024, som kombinerar det senaste inom teknologi och design för att möta de moderna spelarnas behov.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter