Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024
  • Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024
  • Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024

Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024

PVP: 2 632,80 kr
1 985,02 kr
-25% Softee
Softee Summit 3.0 Yellow Power 0011804 | Förbättra ditt spel med Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024 padelracket, idealiskt för professionella som söker precision och kontroll. Vänta inte längre!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Summit 3.0 Yellow Power padelracket

Upptäck den senaste innovationen inom padelracket med Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024, ett tekniskt underverk avsett för sportprofessionella. Denna exklusiva modell kombinerar avancerad design och material av högsta kvalitet för att erbjuda oöverträffad prestanda på banan. Dess mångsidighet gör att du snabbt kan anpassa dig till alla spelsituationer.

Skapad för spelare som inte nöjer sig med mindre än excellens, är Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024 resultatet av en noggrann ingenjörsprocess. Strukturen i 3K-karbon och dess 3D-glansfinish förbättrar varje slag, vilket möjliggör mer precisa effekter och stor kontrollförmåga.

Egenskaper padelracket Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024

  • Vikt: 355 - 375 gram, ger en optimal balans för precisa slag.
  • 38 mm profil som erbjuder överlägsen motståndskraft och exceptionell hantering.
  • Tårdroppform som optimerar viktfördelning för bättre kontroll.
  • EVA-kärna som minskar vibrationer, förbättrar komforten i varje slag.
  • Kolfiberyta i 3K som ger hållbarhet och avancerade effekter.
  • Tillhör kollektionen av Softee-racket 2024.

Vem är den avsedd för?

Detta racket är designat för professionella spelare av båda könen som strävar efter att maximera sin prestanda i tävlingar och turneringar. Det är idealiskt för dem som kräver högpresterande utrustning som kombinerar kraft och precision på banan.

Varför kommer du att gilla det?

Softee Summit 3.0 Yellow Power 2024 kommer att fascinera dig med sin perfekta balans mellan kraft och kontroll. Dess 3D-finish fångar inte bara blickar, utan förbättrar också precisionen i dina slag, vilket gör varje spel till en möjlighet.

Läs mer om varumärket Softee

Softee har varit en grundpelare inom padelgemenskapen sedan starten, känt för att utveckla produkter som kombinerar innovation och kvalitet. Varje ny kollektion är ett tecken på deras engagemang för atleter, alltid strävandes efter att överträffa förväntningarna med racket som leder inom teknologi och design.

Med års erfarenhet på marknaden fortsätter Softee att vara synonymt med förtroende och excellens. Deras produkter är designade för att höja spelarnivån och ge idrottare de verktyg de behöver för att lyckas i de mest krävande tävlingarna.

Features Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter