Softee Runa Blue Hybrid 2024
  • Softee Runa Blue Hybrid 2024
  • Softee Runa Blue Hybrid 2024

Softee Runa Blue Hybrid 2024

PVP: 1 919,75 kr
1 919,21 kr
-1% Softee
Softee Runa Blue Hybrid 0016972 | Upptäck Softee Runa Blue Hybrid 2024, racket som balanserar kraft och kontroll för att dominera på banan. Vänta inte längre och ta ditt spel till nästa nivå!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Runa Blue Hybrid padelracket

Utforska spelexcellens med Softee Runa Blue Hybrid 2024, noggrant designad för padelentusiaster som inte nöjer sig med mindre. Detta högkvalitativa racket balanserar perfekt mellan kraft och kontroll, vilket gör varje match till en chans att utmärka sig. Dess struktur i 3K-karbon garanterar hållbarhet och exceptionellt prestanda vid varje slag.

Softee Runa Blue Hybrid 2024 är idealisk för spelare på mellan- till avancerad nivå. Dess kärna av EVA Soft S9 ger en mjuk taktil respons, minskar slagets påverkan och möjliggör snabbare återhämtning, avgörande under intensiva spel.

Egenskaper padelracket Softee Runa Blue Hybrid 2024

  • Vikt (355 - 375 gram): Idealisk balans mellan lätthet och stabilitet.
  • 38 mm profil: Ger mångsidighet och enhetlig respons på banan.
  • Hybridform (Diamant - Tår): Maximerar den söta punkten, förbättrar kontroll och kraft.
  • Kärna av EVA Soft S9: Bekväm påverkan och snabb återhämtning.
  • Kolfiber ytor 3K: Större motståndskraft och bättre bollutfall.
  • Tillhör Softee 2024 racketkollektionen.

Vem är den för?

Softee Runa Blue Hybrid 2024 är designad för padelspelare på mellan- till hög nivå som vill finslipa sin teknik och uppnå maximal prestanda. Dess balans mellan kraft och kontroll gör den till ett måste för de som vill utmärka sig på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Softee Runa Blue Hybrid 2024 för dess förmåga att erbjuda ett smidigt och dynamiskt spel. Tack vare dess innovativa design och material av högsta kvalitet, kommer detta racket att låta dig dominera banan med mer precisa och kraftfulla slag.

Läs mer om varumärket Softee

Softee är ett ledande märke inom sportvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan dess grundande har det legat i framkant för design av sportutrustning, erbjudande produkter som inte bara uppfyller utan överträffar idrottarnas förväntningar.

Med en rik historia av tekniska framsteg fortsätter Softee att vara en benchmark i branschen, tack vare sin förmåga att anpassa sig och svara på de föränderliga behoven hos padelspelare runt om i världen.

Features Form: Diamant, Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter