Drop Shot Explorer 7.0 2024
  • Drop Shot Explorer 7.0 2024
  • Drop Shot Explorer 7.0 2024

Drop Shot Explorer 7.0 2024

PVP: 1 974,60 kr
1 535,25 kr
-23% Drop Shot
Drop Shot Explorer 7.0 DP304004 | Förbättra ditt spel med Drop Shot Explorer 7.0 2024 padelracket. Tidlös design, innovation och kvalitet i varje slag. Förvandla din prestation på banan nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Explorer 7.0

Dyk ner i perfektion vid varje slag med padelracketen Drop Shot Explorer 7.0 2024. Denna essentiella racket från den prestigefyllda Explorer-serien är det ultimata valet för spelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll på padelbanan. Dess stora mottagande beror på satsningen på material av hög kvalitet, innovativa teknologier och en modern och tidlös design.

Tillverkad med 3K-karbon och Eva Pro-gummi, erbjuder Explorer 7.0 en exceptionell kombination av spelbarhet och hållbarhet. Dess Smart Holes System och Spin Coating-teknologi garanterar en bättre utveckling av mekaniska krafter vid varje slag, vilket ger bollen en större effekt och minskar vibrationerna.

Egenskaper hos padelracketen Drop Shot Explorer 7.0 2024

  • 3K-karbon för utmärkt motståndskraft och minskad materialtrötthet.
  • Eva Pro-gummi, med medium hårdhet, vars främsta egenskap är känslan av kontroll.
  • Smart Holes System för bättre effekt och minskning av vibrationer.
  • Spin Coating-teknologi som förstärker effekterna som vi kan ge bollen.
  • Kolrör för större styvhet och stabilitet vid slag.
  • Tillhör Drop Shot 2024 racketkollektion.

Vem är den för?

Drop Shot Explorer 7.0 2024 riktar sig till mellan- till avancerade spelare som söker en balans mellan kraft och kontroll på padelbanan, med möjlighet att slå vinnande slag från vilken del av banan som helst.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Drop Shot Explorer 7.0 2024 för dess exceptionella prestanda, enkla och tidlösa design, och kvaliteten som garanteras av märket Drop Shot. Den här säsongen presenteras den i en svart finish med grå och silvertoner, vilket gör den till en verkligt elegant och sofistikerad modell.

Upptäck mer om märket Drop Shot

Upptäck historien om innovation och kvalitet bakom märket Drop Shot. Sedan början har Drop Shot åtagit sig att erbjuda produkter av hög kvalitet för att möta behoven hos padelspelare över hela världen.

Sedan grundandet har Drop Shot varit pionjärer i utvecklingen av avancerade teknologier och material av hög kvalitet för att förbättra spelarnas prestanda och spelupplevelse. Med en lång historia av framgång i padelvärlden, fortsätter Drop Shot att vara synonymt med excellens och prestanda.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter