Drop Shot Explorer Pro 6.0 2024
  • Drop Shot Explorer Pro 6.0 2024
  • Drop Shot Explorer Pro 6.0 2024

Drop Shot Explorer Pro 6.0 2024

PVP: 2 523,10 kr
2 029,48 kr
-20% Drop Shot
Drop Shot Explorer Pro 6.0 DP304013 | Upptäck excellensen på padelbanan med padelracketet Drop Shot Explorer Pro 6.0. Hazte con den... Lucas Campagnolos modell
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Explorer Pro 6.0

Upptäck excellensen på padelbanan med padelracket Drop Shot Explorer Pro 6.0 2024. Det är Lucas Campagnolos racket, designat för avancerade spelare som söker enastående kontroll och en generös sweetspot för att förbereda varje poäng med precision. Med sin unika design och banbrytande teknologi kommer Explorer Pro 6.0 att hjälpa dig att behärska banan och ge ditt spel en unik personlighet.

Med toppmoderna funktioner som Carbono 12K, Eva Pro av hög densitet och Smart Holes System garanterar detta racket en överlägsen spelupplevelse. Oavsett om du förbereder en smash eller slår djupa lobs, ger Explorer Pro 6.0 dig den självförtroende och prestanda du behöver för att skina på banan. Skaffa den och ta ditt spel till nästa nivå!

Egenskaper för Drop Shot Explorer Pro 6.0 2024 padelracket

  • Kolfiberkonstruktion, förstärker ytan med Carbono 12K-väv.
  • Stelt grepp tack vare Eva Pro, ett högdensitetsmaterial som förbättrar slagprecisionen.
  • Incorporerar Smart Holes System för att förbättra effektiviteten och minska vibrationer.
  • Möjlighet att slå med spinn tack vare 3D Face-teknologi.
  • Stor stabilitet och homogenitet i ramen tack vare Twin Tubular System.
  • Tillgänglig i Drop Shots nya kollektion av avancerade racketar 2024.

Vem riktar sig detta till?

Drop Shot Explorer Pro 6.0 riktar sig till avancerade spelare som söker ett kontrollracket med en generös sweetspot som möjliggör förberedelse av poäng från baslinjen, placering av bollen och slag av djupa lobs.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Drop Shot Explorer Pro 6.0 för dess enastående kontroll och generösa sweetspot. Dessutom gör dess unika design, med detaljer i blå toner och Campas diskreta logotyp, det till ett racket med en unik personlighet. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Upptäck mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot är ett varumärke känt för sitt åtagande för innovation och kvalitet inom padelvärlden. Sedan starten har Drop Shot varit ledande inom utvecklingen av avancerade teknologier och högkvalitativa material för att förbättra spelarnas prestanda. Med ett brett utbud av produkter som är utformade för att möta behoven hos spelare på alla nivåer fortsätter Drop Shot att vara det föredragna valet för krävande spelare över hela världen.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter