Drop Shot Axion Attack 2024
  • Drop Shot Axion Attack 2024
  • Drop Shot Axion Attack 2024

Drop Shot Axion Attack 2024

PVP: 2 961,90 kr
2 665,17 kr
-11% Drop Shot
Drop Shot Axion Attack DP304018 | Förvandla ditt spel med Drop Shot Axion Attack 2024 padelracket. Överlägsen kontroll och banbrytande teknologi för att dominera banan. Upplev dess kraft och precision nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Axion Attack


Vi presenterar den nya kollektionen från märket med Drop Shot Axion Attack 2024 padelracket som står i hjärtat av Be One-linjen, framträdande som ett föredraget racket bland våra konsumenter för den exceptionella kontrollen det ger i varje match. Idealisk för avancerade spelare, denna modell har designats för att möta de mest krävande utmaningarna på banan, och säkerställer ett spel av högre kvalitet.

Med fokus på spelkontroll, kommer Axion Attack utrustad med innovativa teknologier och tekniska egenskaper som främjar motståndskraft och hållbarhet. Tillverkad med en tårdroppformad mall och använder Plain Carbon kombinerat med Hotmelt, detta racket erbjuder exceptionellt spel och extra motståndskraft, vilket gör det till ett oöverträffat val för padelentusiaster.

Egenskaper för Drop Shot Axion Attack 2024 padelracket

  • Tårdroppform för en perfekt balans mellan kontroll och kraft.
  • Plain Carbon och Hotmelt-teknologi i rörformen för motståndskraft och hållbarhet.
  • Eva Pro-gummi för en överlägsen kontrollkänsla och mer kraft i snabba slag.
  • 3D Face-teknologi, som lägger till effekt på bollen i aggressiva slag.
  • Anti Twist System-teknologi, minskar vibrationer upp till 85%.
  • Tillhör Drop Shot 2024 racketkollektionen.

Vem är den för?

Riktad mot avancerade spelare som vill utmärka sig på banan med exceptionell kontroll och förmågan att generera kraftfulla slag. Axion Attack är idealisk för de som värderar precision och hållbarhet i sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Drop Shot Axion Attack 2024 är racketet som kommer att transformera ditt spel, erbjuder oöverträffad kontroll och balanserad kraft. Dess innovativa teknologi och djärva design ger dig en unik fördel på banan, vilket gör den oemotståndlig för spelare som vill förbättra sitt prestanda.

Upptäck mer om märket Drop Shot

Sedan dess grundande har Drop Shot positionerat sig som en referenspunkt för innovation och kvalitet i padelvärlden. Engagerade i utvecklingen av produkter som uppfyller och överträffar spelarnas förväntningar, fortsätter märket att leda marknaden med avancerade lösningar och avantgarde-design.

Med ett outtröttligt engagemang för kontinuerlig förbättring erbjuder Drop Shot en rad racketar som perfekt anpassar sig till varje spelstil, och vinner förtroendet hos spelare på alla nivåer, från amatörer till proffs. Dess historia är ett bevis på excellens och passion för padel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter