Drop Shot Canyon Pro Control 2024
  • Drop Shot Canyon Pro Control 2024
  • Drop Shot Canyon Pro Control 2024

Drop Shot Canyon Pro Control 2024

PVP: 2 084,30 kr
1 666,47 kr
-21% Drop Shot
Drop Shot Canyon Pro Control DP304007 | Behärska anfallsspelet med padelracketen Drop Shot Canyon Pro Control, idealisk för medel- till avancerade spelare som gillar att slå hårt mot bollen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Canyon Pro Control

Upplev perfektion i varje slag med den padelracket Drop Shot Canyon Pro Control 2024. Denna essentiella modell från den prestigefyllda Canyon Pro-serien är det ultimata valet för spelare som söker maximal prestanda.

Tillverkad med premiummaterial och banbrytande teknik erbjuder Canyon Pro Control enastående kombination av kraft och kontroll. Dess design baserad på diamantformatet är idealisk för spelare som siktar på kraftfullt och aggressivt spel. Med Eva Soft-gummi på ytan får du en unik känsla av kontroll och ökad kraft tack vare den lägre bollhastigheten. Tekniken Smart Holes System, tillsammans med 3D Face-designen, ger en optimal spelupplevelse med förbättrat effekt och minskad vibration.

Egenskaper för Drop Shot Canyon Pro Control 2024 padelracket

  • Carbono 3K för att förbättra styrka och prestanda.
  • Diamantformat design för kraftfullare slag.
  • Eva Soft-gummi för ökad bollhastighet och mjuk beröring.
  • Utmärkt styrka, styvhet och hållbarhet med Power Beam Heart-teknologi.
  • 3D Face-teknik för maximal effekt i slagen.
  • Tillhör Drop Shot 2024 racketkollektion.

Vem riktar sig detta till?

Drop Shot Canyon Pro Control 2024 är utformad för medel- till avancerade spelare som vill ha kraftfullt och aggressivt spel på padelbanan. Dess design och tekniska egenskaper gör den idealisk för dem som söker hög prestanda.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Drop Shot Canyon Pro Control 2024 inte bara för dess exceptionella prestanda, utan också för dess moderna design och för att den är en del av Pablo Limas officiella produkter. De röda och svarta färgerna ger den en sportig och ungdomlig stil, vilket ger en bild av dynamik och spelglädje.

Upptäck mer om varumärket Drop Shot

Upptäck historien om innovation och kvalitet bakom varumärket Drop Shot. Från början har Drop Shot utmärkt sig genom sitt engagemang för att utveckla avancerad teknik och högkvalitativa material för att möta padelspelarnas behov över hela världen.

Med ett brett utbud av produkter som är utformade för att tillgodose behoven hos spelare på alla nivåer fortsätter Drop Shot att vara det föredragna valet för de mest krävande spelarna.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter