Drop Shot Tiger 4.0 2024
  • Drop Shot Tiger 4.0 2024
  • Drop Shot Tiger 4.0 2024

Drop Shot Tiger 4.0 2024

PVP: 756,93 kr
690,56 kr
-9% Drop Shot
Drop Shot Tiger 4.0 DP304001 | Utmärkt spelbarhet och komfort på banan med denna Drop Shot barnpadelracket, en modell från den nya kollektionen som återvänder med förbättrade funktioner och design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Tiger 4.0

Vi presenterar modellen för framtida mästare: padelracket Tiger 4.0 i blått från Drop Shots kollektion 2024. Den är mycket mångsidig, med ett runt format och balanserad vikt för att förbättra spelbarheten från alla delar av banan, så den låter oss leverera våra bästa slag både i anfall och försvar.

Då det är en modell avsedd för barn, har den en lättare vikt samt dimensioner anpassade efter deras behov. När det gäller dess konstruktion, använder den de bästa materialen från märket som glasfiber i hela strukturen och pro eva-skum i kärnan. Den har också en hålfördelning som förbättrar dess prestanda.

Egenskaper för Drop Shot Tiger 4.0 2024

  • Drop Shot Tiger 4.0 har minskad vikt och dimensioner.
  • Design i runt format och centrerad balans.
  • Maximal komfort vid varje slag med det inre eva-skummet.
  • Stor spelbarhet med sin konstruktion i glasfiber.
  • Brett sweetspot som hjälper oss att korrigera felplacerade bollar.
  • En av de nya padelracketarna för barn från Drop Shot 2024.

Vem är den för? Riktad mot den yngre publiken, mellan 7 och 13 år som börjar spela padel och vill fortsätta lära sig med en balanserad, lätt och bekväm racket som låter dem spela i timmar och njuta fullt ut på banan.

Varför kommer du att gilla den? Även om det är en juniorracket inkluderar den en stor design från märket. Den här säsongen återkommer den i gula och orangea toner, vilket gör den mycket iögonfallande, så vi är övertygade om att de unga spelarna kommer att gilla den.

Upptäck mer om märket DROP SHOT

Under åren har Drop Shot Padel blivit en benchmark inom sektorn eftersom deras urval av padelprodukter är av hög kvalitet. Många spelare litar på märket och har redan etablerat sig i mer än 20 länder samt utrustar professionella atleter.

Upptäck deras breda sortiment av produkter, avsedda för hög tävling till ett spektakulärt pris. Njut av den nya kollektionen av racketar, väskor, kläder och tillbehör i vår onlinebutik, du kan utrusta dig med produkter av högsta kvalitet för att prestera på din högsta nivå.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter