Drop Shot Explorer Pro Attack 2024
  • Drop Shot Explorer Pro Attack 2024
  • Drop Shot Explorer Pro Attack 2024

Drop Shot Explorer Pro Attack 2024

PVP: 3 729,80 kr
2 982,88 kr
-21% Drop Shot
Drop Shot Explorer Pro Attack DP304021 | Maximera ditt spel med Drop Shot Explorer Pro Attack 2024. Avancerad teknologi och exklusiv design för överlägsen prestanda – Lucas Campagnolos vapen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Explorer Pro Attack

Vi presenterar Drop Shot Explorer Pro Attack 2024 padelracket, padelracketen som omdefinierar excellens, designad för spelare som strävar efter att tävla på professionell nivå. Denna modell, en symbol för Drop Shots innovation och kvalitet, är speciellt skapad för avancerade spelare som söker oöverträffad kontroll och precision i sina matcher. Med sin tårdroppformade design och strategiskt placerade sweet spot garanterar den en oöverträffad prestanda på banan.

Explorer Pro Attack utmärker sig inte bara för sitt exceptionella spel och konstanta utveckling, utan också för sitt åtagande till kvalitet, motståndskraft och hållbarhet. Genom att införliva 24.000 filament kol och Textrem Cubicarbon 24K twill-teknik lovar detta racket en snabbare reaktion och överlägsen stabilitet vid varje slag. Dessutom anpassas den till behoven hos den professionella spelaren Lucas Campagnolo.

Egenskaper padel racket Drop Shot Explorer Pro Attack 2024

  • Tårdroppformad för en perfekt balans mellan kraft och kontroll.
  • Konstruktion i 24.000 filament kol, vilket avsevärt ökar dess prestanda.
  • Oöverträffade känslor med Eva Pro gummi kärna.
  • Smart Holes System-teknologi för optimal fördelning av hålen.
  • Möjlighet att skapa stora effekter med 3D Face-texturen applicerad på planerna.
  • Tillhör Drop Shot 2024 avancerade nivå racketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Riktad till avancerade spelare som vill sticka ut på banan med ett racket som erbjuder exakt kontroll och exceptionell kraft. Drop Shot Explorer Pro Attack 2024 är perfekt för dem som önskar ett aggressivt men kontrollerat spel, förbättra sin teknik och övergripande prestanda.

Varför kommer du att gilla den?

För att Drop Shot Explorer Pro Attack 2024 inkapslar det senaste inom innovation och design. Med detta racket blir varje slag en demonstration av kraft och precision, tack vare dess avancerade konstruktion och de teknologier den innehåller. Det är det ultimata verktyget för att dominera banan och ta ditt spel till nästa nivå.

Upptäck mer om Drop Shot

Drop Shot har etablerat sig som en referenspunkt i padelvärlden tack vare sitt konstanta sökande efter innovation och kvalitet. Sedan grundandet har Drop Shot åtagit sig att utveckla produkter som uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer, från nybörjare till proffs, och har blivit ett referensmärke inom sektorn.

Med ett fokus på teknologi och design fortsätter Drop Shot att utvecklas, erbjuder racketar som inte bara förbättrar prestanda på banan, utan också utmärker sig genom sin hållbarhet och estetik. Märket är dedikerat till kontinuerlig förbättring av sina produkter, och säkerställer att varje spelare upplever det bästa av padel med sina racketar.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Ligereza Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter