Drop Shot Harbour 1.0 2024
  • Drop Shot Harbour 1.0 2024
  • Drop Shot Harbour 1.0 2024

Drop Shot Harbour 1.0 2024

PVP: 2 084,30 kr
1 886,30 kr
-10% Drop Shot
Drop Shot Harbour 1.0 DP304008 | Revolutionera ditt spel med Drop Shot Harbour 1.0 2024. Kontroll med extra kraft i en spektakulär design. Ta fram ditt bästa spel på banan nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Harbour 1.0

Revolutionera ditt spel med Drop Shot Harbour 1.0 2024 padelracket från Ambition Pro-serien. Dess innovativa sammansättning av kolfiber med 3 000 filament och inkluderingen av Eva Soft-gummi gör denna modell till ett underverk av kraft och hastighet, idealisk för långsammare slag men med en imponerande påverkan. Detta racket förbättrar inte bara ditt spel, utan det omdefinierar också vad du förväntar dig av din utrustning på banan.

Modellen Harbour 1.0 från Drop Shot är resultatet av en noggrann process av innovation och design, som integrerar banbrytande teknologier såsom Smart Holes System och 3D Face-teknik för att maximera effekten på bollen och minska vibrationerna. Dessa avancerade funktioner säkerställer ett spel av hög kvalitet, vilket låter dig ta din passion för padel till nästa nivå.

Egenskaper för Drop Shot Harbour 1.0 2024 padel racket

  • Tillverkad med kolfiber på 3 000 filament för att uppnå extra motståndskraft.
  • Eva Soft-gummi, som ger stor elasticitet och främjar kraften och hastigheten på bollen.
  • Den nya fördelningen av Smart Holes System förbättrar prestandan och minskar vibrationerna.
  • 3D Face-teknik, för att ge bollen större effekt vid kritiska slag.
  • Twin Tubular System-teknik i kolfiberramen för ökad hållbarhet.
  • Tillhör Drop Shot 2024 padelracketskollektion.

Vem är den för?

Drop Shot Harbour 1.0 2024, med sin tårdropsformade design och högt placerade sweetspot, är perfekt för mellannivåspelare som vill lägga till mer kraft i sitt spel utan att offra kontroll. Dess mångsidiga design gör den till den perfekta partnern för de som vill dominera banan med precisa och kraftfulla slag.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Drop Shot Harbour 1.0 2024 för dess moderna och tidlösa design, med blåa och lila färger som fångar innovationens essens. Den diskreta ramen i mintgrönt lägger till en touch av karaktär och personlighet, säkerställande att du inte bara spelar bra utan också ser spektakulär ut på banan.

Upptäck mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot har etablerat sig som ett referensmärke inom padelvärlden, tack vare sitt konstanta åtagande för innovation och kvalitet. Sedan starten har de lett vägen för utvecklingen av avancerad teknologi och förstklassiga material, säkerställande att varje racket uppfyller de mest krävande spelarnas förväntningar.

Drop Shots dedikation till excellens och prestanda har resulterat i en produktlinje som inte bara uppfyller utan överträffar de traditionella spelsgränserna. Genom att välja Drop Shot väljer du ett varumärke som kontinuerligt strävar efter att förbättra sitt hantverk, och ger dig den bästa upplevelsen i varje match.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft, Polyvalent Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter