Drop Shot X-Drive 1.0 2024
  • Drop Shot X-Drive 1.0 2024
  • Drop Shot X-Drive 1.0 2024

Drop Shot X-Drive 1.0 2024

PVP: 3 181,30 kr
2 862,62 kr
-11% Drop Shot
Drop Shot X-Drive 1.0 DP304019 | Höj ditt spel med Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket. Avancerad teknologi och exceptionell design för ett överlägsen spel. Upplev dess kraft och precision!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot X-Drive 1.0

Upptäck spelutmärkelsen med Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket, en juvel från Be Unique-kollektionen som omdefinierar kraft och kontroll på padelbanan. Denna modell utmärker sig med sin avancerade teknologi och design, vilket säkerställer en oöverträffad upplevelse för avancerade spelare som strävar efter att överskrida sina gränser.

Designad för att lysa, innehåller Drop Shot X-Drive 1.0 material i framkant och en optimerad design för att erbjuda motståndskraft, hållbarhet och en exceptionell dynamik. Dess diamantform och sammansättning av kolfiber med 24 000 filament garanterar kraftfulla och precisa slag, lyft ditt spel till högre nivåer.

Egenskaper för Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket

  • Diamantform för ett kraftfullt spel på avancerad nivå.
  • Kolfiber med 24 000 filament för större flexibilitet och snabb respons.
  • Eva Pro-gummi på insidan för överlägsen kontroll och ökad kraft.
  • Smart Holes System-teknik för en hålfördelning som förbättrar effekten och minskar vibrationer.
  • 3D Face-textur för mer markerade effekter vid aggressiva slag.
  • Tillhör Drop Shot 2024 racketkollektion.

Vem är den för?

Detta racket är idealiskt för avancerade spelare som vill höja sitt spel med kraft, perfekt för att dominera nätet med volleys och smashar. Perfekt för de som söker en kombination av avancerad teknologi och exceptionell design för att möta de mest krävande utmaningarna på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket kommer att bli din bästa allierade på banan genom sin förmåga att omvandla varje slag till en unik upplevelse. Dess kombination av teknologier garanterar överlägsen prestanda, vilket gör varje match till en möjlighet att utmärka sig.

Lär dig mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot, synonymt med innovation och kvalitet, har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padelvärlden. Med ett fokus på ständig förbättring är varje produkt ett bevis på engagemanget för spelarens prestanda och tillfredsställelse.

Sedan starten har Drop Shot varit i framkant när det gäller design och teknologi, och erbjuder racketar som anpassar sig till varje spelstil. Varumärket väljs av spelare på alla nivåer, från nybörjare till proffs, på grund av sitt åtagande om excellens.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter