Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024
  • Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024
  • Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024

Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024

PVP: 2 632,80 kr
2 105,28 kr
-21% Drop Shot
Drop Shot Canyon Pro 2.0 DP304015 | Upplev excellensen i padel med pala Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024. Erbjuder enastående kraft, kontroll och hållbarhet för avancerade spelare. Sätt fart på ditt spel idag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO

Padelracket Drop Shot Canyon Pro 2.0

Upptäck excellensen inom padel med padelracket Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024. Tillverkad med 12K-kolfiber och högdensitets Eva Pro, erbjuder detta racket en unik kombination av spelbarhet och hållbarhet. Teknologin Textrem Twill och Ergo Pro Protector garanterar enastående prestanda och extra skydd. Med sin diamantform och moderna design är Canyon Pro 2.0 det idealiska valet för spelare som söker kraft.

Med innovativa funktioner som Twin Tubular System och Smart Holes System, ger detta padelracket en oslagbar spelupplevelse. Riktad till kräsna spelare som värdesätter kvalitet och prestanda är Canyon Pro 2.0 en investering i din framgång på banan. Oroa dig inte längre och känn skillnaden!

Egenskaper på padel racket Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024

  • Har en diamantform kombinerad med en hög balans för ett kraftfullt spel.
  • Förstärkt med teknologin Textrem Twill för ökad kraft och hållbarhet.
  • Kärna av högdensitets Eva Pro för en känsla av kontroll.
  • Ergo Pro Protector-systemet för extra skydd.
  • Upplev enastående spelkomfort med kombinationen av Twin Tubular System och Smart Holes System.
  • Tillhör kollektionen Pro Competition Drop Shot 2024.

Vem riktar sig detta till?

Detta racket riktar sig till avancerade spelare som söker en balans mellan kraft och kontroll på padelbanan. Dess design och teknologi är utformade för att tillfredsställa kraven hos kräsna spelare som eftersträvar prestanda och kvalitet.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Drop Shot Canyon Pro 2.0 för dess unika kombination av kraft, kontroll och hållbarhet. Designad för att leverera enastående prestanda i varje slag, blir detta racket din partner på banan och hjälper dig att ta ditt spel till nästa nivå.

Upptäck mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot är ett ledande varumärke inom padel, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Med ett brett utbud av produkter utformade för att tillgodose behoven hos spelare på alla nivåer, förblir Drop Shot det föredragna valet för kräsna spelare över hela världen.

Sedan sin grundande har Drop Shot varit en pionjär inom utvecklingen av avancerade teknologier och högkvalitativa material för att förbättra spelarnas prestanda och spelupplevelse. Med en lång historia av framgång inom padelvärlden fortsätter Drop Shot att vara synonymt med excellens och prestanda.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter