Bullpadel Indiga CTR
  • Bullpadel Indiga CTR
  • Bullpadel Indiga CTR

Bullpadel Indiga CTR 2022

PVP: 877,60 kr
482,23 kr
-46% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Hjälp från CTR | Börja spela padel med detta initierande Bullpadel padel racket, ett lätt och mjukt padel racket med kontroll som hjälper till att utvecklas och fullända vår teknik
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket initiering Bullpadel Indiga Control Gul

Njut av denna sport med det nya Indiga CTR gula padel racket, en modell från den första serien av Bullpadel 2022 Padel rackets . Eftersom den är nybörjare har den ett runt format och låg balans så att du enkelt kan returnera bollen och minska otvingade fel.

Den har tillverkats med en lättare vikt, så den är väldigt hanterbar. Den presenterar rörformigt kol och glasfiber på ytan, så det gynnar spelarens anpassning. Den har även evalastiskt gummi för att ge en större känsla vid slag och absorbera vibrationer.

Bullpadel Indiga Control svart och gul, funktioner:

  • Rundare format med balans nära handen på Bullpadel Indiga CTR.
  • Den har en lättare vikt, vilket förbättrar dess hantering.
  • padel racket för nybörjare, med en bred sweet spot och en vitare touch.
  • Bra spelbarhet tack vare polyglasfibrerna i planen.
  • Ram i 100 % kol för större motståndskraft mot stötar.
  • Mjuk eva gummikärna för en exceptionell touch.
  • Finns i Bullpadel 2022 racketkatalog.

Vem är det till? Till pojkarna som är fast beslutna att börja spela padeltennis eftersom det är ett lättanvänt padel racket för nybörjare, med mycket bra kontroll och en bred sweetspot för att enkelt återföra bollen till rivaliserande plan.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett billigt racket från Bullpadel, innehåller det de bästa materialen på marknaden och en fantastisk design. Du kommer att gilla den nya svarta bilden med logotypen och gula detaljer, en kombination som aldrig går ur mode!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter