¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024
 • Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024
 • Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024

Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024

PVP: 2 413,40 kr
2 412,86 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 Comfort padelracket | Skaffa Martín Di Nennos racket, den klassiska Bullpadel Vertex 04 Comfort som kommer tillbaka med förbättrade funktioner för en spektakulär prestanda på banan
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Tisdag, 5 December, 2023
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Använd kupongen "ORANGEFRIDAY" och få ytterligare 10% rabatt
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 04 CMF 2024 padelracket

Få tag på Vertex-serien av padelracketar som Bullpadel har omformat för 2024. Vi presenterar den nya padelracketen Vertex 04 CMF, en uppdaterad modell som fortsätter att erbjuda mer än utmärkt kraft eftersom dess form är diamant och balansen är hög. Denna säsong har dess sweet spot förbättrats, utvidgats med 8% mer för att undvika kontrollförluster.

Angående dess sammansättning behåller den kol för den rörformade delen tillsammans med nerve-förstärkningarna. Ytan är av kol blandat med glasfiber, vilket ger den en mer elastisk känsla. Den behåller också dubbel densitet gummi, vilket förbättrar känslorna i slagen. Slutligen behåller den grovheten på planen tillsammans med Air React Channel-systemet för att göra den mycket mer aerodynamisk.

Bullpadel Vertex 04 Comfort, egenskaper:

 • Bullpadel Vertex 04 CMF presenterar en uppdaterad form, diamanttyp med balans mot spetsen.
 • En kraftfull men komfortabel padelracket, så den är inte lika teknisk som Vertex 04.
 • Kärna med 2 densiteter, vilket ger bra utgång vid låg hastighet och kraft för snabbt spel.
 • Solid struktur tack vare kolfibern och nerve-kanalerna.
 • Den nya Air React Channel-teknologin gör den mycket mer hanterbar och aerodynamisk.
 • Yta med fibrix-teknologi, det vill säga, kombinerar kol med glasfiber som ökar dess spelbarhet.
 • Grov yta som sand, vilket ökar de effekter vi kan ge bollen.
 • Eliminerar vibrationer tack vare vibradrive-teknologin integrerad i handtaget.
 • En av de mest sålda padelracketarna från Bullpadel 2024.

Vem riktar den sig till? Den är inriktad på idrottare på hög eller medel nivå som behöver extra kraft i slaget, eftersom Vertex Comfort är kraftfull men också ger bra känslor när man slår så dess sweet spot är bredare och dess känsla lite mer elastisk.

Varför kommer du att gilla den? Eftersom det är en modell med mycket kraft som inte förbiser komfort, så den erbjuder en mycket bra sweet spot för när vi måste försvara bakåt. Dessutom är den estetiskt spektakulär, vi är övertygade om att dess nya bild kommer att skapa mycket diskussion den här säsongen.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med Bullpadel-produkter, ett av spelarnas favoritmärken. Och i World Padel Tour har den representation av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damklassen.

Få tag på den nya kollektionen av padelracketar, skor, kläder, racketväskor och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla sm

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Våra bästa produkter