Bullpadel Elite Woman 2024
  • Bullpadel Elite Woman 2024
  • Bullpadel Elite Woman 2024
  • Bullpadel Elite Woman 2024

Bullpadel Elite Woman 2024

PVP: 3 071,60 kr
3 049,23 kr
-1% Bullpadel
Kvinna Bullpadel Elite W 2024 padelracket | Skaffa det nya Elite padelracket i dubbla färger, kommer tillbaka med förbättrade funktioner från Bullpadel och blir Gemma Triays officiella produkt.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Elite kvinna 2024 padelracket

Vi presenterar Gemma Triays vinnande svärd: den nya utgåvan av padelracket Elite Woman som Bullpadel 2024 har utvecklat med förbättrade funktioner. Den behåller tårformen och medelbalansen, så den är mycket välbalanserad. Dessutom gör dess lätta vikt och Air React Channel-teknologin den mycket hanterbar.

Den största förändringen hittar vi i materialen eftersom denna utgåva presenterar kol i ramen samt xtend 3k-fibrer i planen för att uppnå en hårdare känsla. Den har också en multieva-kärna med två densiteter för en spektakulär känsla samt hesacore och vibradrive för att eliminera vibrationer. Slutligen har hjärtat förstärkts för att uppnå större stabilitet.

Bullpadel Elite W guld, egenskaper:

  • Bullpadel Elite W 2024 kombinerar en oversize-form med medelbalans.
  • Ny estetik i dubbla färger av Gemma Triays padelracket.
  • Ramkonstruktion med kol för att uppnå större motståndskraft.
  • Multieva-gummi inuti som ger en perfekt balans mellan kraft och komfort.
  • Ny yta i xtend 3k-fibrer för en torrare känsla.
  • Tack vare dess lätta vikt och Air React Channel-teknologi förbättras dess aerodynamik.
  • Kombinerar hesacore-greppet med vibradrive-teknologi för att uppnå det perfekta greppet.
  • En av de bästa padelrackets för kvinnor Bullpadel 2024.

Vem riktar sig till? Lämplig för redan avancerade spelare som spelar flera gånger i veckan och som behöver en välbalanserad och lätt padelracket eftersom Elite är mycket välbalanserad så att du kommer att ha kontroll i försvar samt bra slag nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? För att på en statisk nivå är det fantastiskt. Denna säsong återkommer den med en annan design på varje sida: en av dem är svart och rosa och den andra kombinerar vitt med svart logotyp och en del av hjärtat rosa. En av de vackraste på marknaden!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med Bullpadel-produkter, ett av spelarnas favoritmärken. Och i World Padel Tour har den representation av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damklassen.

Få den nya kollektionen av padelrackets, skor, kläder, padelväska och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla smaker, spelstilar och plånböcker eftersom deras katalog är anpassad till alla spelares behov.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter