Bullpadel Indiga Woman
  • Bullpadel Indiga Woman
  • Bullpadel Indiga Woman

Bullpadel Indiga Woman

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Bullpadel
padelracket Bullpadel Indiga W 2023 | Njut av din början med detta Bullpadel nybörjarracket, en modell anpassad för dam eftersom den har en lättare vikt och mycket kontroll
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Indiga Woman 2023 padelracket

Njut av din början i denna sport med det nya blåvita Indiga W padelracket, en modell från Tourline-serien, den mest grundläggande av Bullpadel 2023. Det är en modell designad för flickor, så den har en lättare vikt. Förutom att vara en initiering har den ett runt format och låg balans för att ha mer kontroll.

När det gäller tillverkningen har glasfiber praktiskt taget använts i strukturen, vilket förstärker ramområdet med kol. Den har även mjukt eva-gummi inuti, ett mjukt skum som ökar känslan av att slå, absorberar vibrationer bättre, vilket gör att du kan spela utan armbesvär.

Bullpadel Indiga Indiga för blå tjej, egenskaper:

  • Vikt runt 350 - 360 gram av den nya Bullpadel Indiga W 2023.
  • Rundare format med balans nära handen.
  • Racket för dam med en bred sweet spot, som hjälper oss att minska otvunget fel.
  • Bra spelbarhet tack vare glasfibern som används i planen.
  • Kolförstärkt ram för större motståndskraft mot stötar.
  • Mycket sötma i beröringen tack vare kärnans mjuka gummi.
  • Finns i Bullpadel 2023 initieringsracketkatalogen.

Vem är det till? Lämplig för dam som börjar spela padel då det är ett padelracket med mycket kontroll och en mjukare touch, så den är väldigt lätt att hantera. Så det kommer att hjälpa oss att enkelt återföra bollen till det rivaliserande fältet.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att njuta av den bästa prestandan på banan såväl som den mest eleganta estetiken. I den här utgåvan återkommer den med en ljusblå design med logotyp och detaljer i vitt Du kommer att bli banans drottning!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter