Bullpadel Vertex 04 Woman 2024
  • Bullpadel Vertex 04 Woman 2024
  • Bullpadel Vertex 04 Woman 2024

Bullpadel Vertex 04 Woman 2024

PVP: 2 523,10 kr
2 522,56 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 W 2024 padelracket | Slå dina kraftfullaste slag med det nya racketet från Delfi Brea: Bullpadel Vertex 04 woman som kommer tillbaka med en ny form och förbättrade Bullpadel-teknologier.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 04 kvinna padelracket

Välj i vår onlinebutik det padelracket du behöver för att vinna alla dina matcher. Den nya upplagan av padelracket Vertex 04 Woman är nu tillgänglig, modellen som Delfi Brea tävlar med och som kommer tillbaka full av nyheter. För att börja med är den mycket hanterbar, tack vare dess vikt och Air React Channel-teknologi som förbättrar dess aerodynamik.

På banan ger den kraft eftersom den behåller diamantformen tillsammans med den höga balansen. Men den ger goda känslor när du slår eftersom dess planer blandar kol med glasfiber, så det är inte ett hårt racket. Ramen är gjord av kol och nervekanalerna förbättrar dess soliditet. Slutligen behåller den sin grovhet samt kol i ramen för att göra den mer motståndskraftig.

Bullpadel Vertex 04 av Delfi Brea, egenskaper:

  • Bullpadel Vertex 04 W 2024 har en lätt vikt, cirka mellan 350 - 360 gram.
  • Power-racket tack vare designen i diamantform kombinerat med balansen mot spetsen.
  • Rörramkonstruktion i kol samt nerveförstärkningar som ger den stor hållbarhet.
  • Multieva-kärnan anpassar sig både till långsamma och snabbare bollar.
  • Mjukare känsla med Fibrix-konstruktionen på ytan.
  • Grov sandliknande finish som låter oss ge mer effekt till våra slag.
  • Genererar knappt några vibrationer tack vare vibradrive-teknologin.
  • En av de nya damrackets från Bullpadel 2024.

Vem riktar den sig till? Vi rekommenderar den till kvinnor med hög eller medelhög nivå som gillar att känna mer kraft i slaget. Därför söker de ett kraftfullt men också hanterbart damracket, som hjälper dem att bättre kontrollera bollarna i försvar.

Varför kommer du att gilla den? Eftersom den har förnyats helt, så du kommer att njuta av bättre prestanda på banan eftersom den har en bredare sweet spot och lyckas minska vibrationerna med upp till 38% för att spela utan besvär. Dessutom är den estetiskt mycket vacker, så du kommer att skina på banan!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med produkter från Bullpadel, ett av spelarnas favoritmärken. Och i World Padel Tour representeras de av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damklassen.

Få tag på den nya kollektionen av padelrackets, skor, kläder, racketväskor och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla smaker, spelstilar och plånböcker eftersom deras katalog är anpassad till alla spelares behov.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter