Bullpadel Neuron 2024
  • Bullpadel Neuron 2024
  • Bullpadel Neuron 2024

Bullpadel Neuron 2024

PVP: 2 961,90 kr
2 961,36 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Neuron 2024 padelracket | Skaffa den nya padelracket från Chingotto, Neuron, speciellt designad för honom och med vilken du kan njuta av en utmärkt balans mellan kraft och kontroll.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Neuron 2024 padelracket

Få de senaste nyheterna från Bullpadel för 2023, med modeller anpassade för alla typer av spelare. Vi presenterar padelracket Neuron, en av de nya produkterna som du kan hitta i Pro Line-serien och som blir en officiell produkt för Fede Chingotto. Den kännetecknas av sin mångsidighet, eftersom den har en tårdroppform och medelbalans.

Angående dess sammansättning har kol använts i ramområdet och xtend 3k-fibrer för planen, vilket ger extra motståndskraft. Den har också en Wave-design på sidan, vilket minskar vibrationerna. Dessutom har den en multieva-kärna och neuronhjärta för ökad stabilitet. Slutligen inkluderar den hesacore och vibradrive-systemet för ett bekvämt grepp.

Bullpadel Neuron av Chingotto, egenskaper:

  • Bullpadel Neuron har en hjärtdesign som förbättrar dess stabilitet.
  • Tårdroppform med medelbalans, vilket gör den mångsidig.
  • Wave-sidoprofil för att få en ram med vågor som minskar vibrationerna.
  • Innehåller en multieva-kärna, anpassar sig bättre till långsamma och snabba bollar.
  • För planen har xtend-fibrer i 3k använts, vilket ger större hårdhet.
  • Hesacore inkluderat, vilket förbättrar greppet avsevärt.
  • Vibradrive-teknologi i handtaget för en mjukare slag.
  • Låter dig enkelt accelerera bollen.
  • Tillgänglig inom den mest avancerade serien av Bullpadel-racketar 2023.

Vem är den avsedd för? Vi rekommenderar den till avancerade eller högnivåspelare som söker en balanserad racket, det vill säga, som ger kraft och kontroll i spelet för att kunna dominera alla områden på banan och enkelt vinna poängen.

Varför kommer du att gilla den? Den kommer inte bara att erövra dig på banan på grund av dess prestanda, utan du kommer också att gilla den estetiskt. Denna nya Bullpadel-racket har en finish i synligt kol med en central logotyp, en del av hjärtat och vita detaljer, den är speciellt vacker!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med Bullpadel-produkter, ett av de märken som spelarna föredrar. I World Padel Tour har de representation av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damklassen.

Få den nya kollektionen av padelracketar, skor, kläder, padelväskor och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla smaker, spelstilar och budgetar eftersom deras katalog är anpassad till alla spelares behov.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter