Babolat Reveal 2023

PVP: 828,00 kr
672,87 kr
-19% Babolat
Babolat Reveal 2023 padel | Ny utgåva av en av Babolats billigaste damracket, en modell från play-serien som hjälper oss att förbättra vårt spel i varje match.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Reveal Damskyffel

Lämna enkelt alla rivaliserande bollar med det nya Reveal padel racket i gröna toner, en Babolat Padel 2023 initieringsmodell. På grund av sin rundare form och inneslutna balans erbjuder den en bred sweet spot som gör att du kan ha mer kontroll över bollen. undvika att göra otvungade fel.

Om vi analyserar dess konstruktion ser vi att varumärket har använt sina bästa teknologier. Till att börja med innehåller den hybridramteknik, kombinationen av kol och glasfiber i strukturen. Eva softgummi har använts för kärnan, vilket genererar en mjukare beröring och framför allt mindre vibrationer vid slag.

Babolat avslöjade gröna toner, funktioner:

 • Babolat Reveal 2023 erbjuder stor kontroll över bollen.
 • Oslagbar touch tack vare eva mjuka kärna, ett mjukt skum.
 • Dess motstånd har ökats med hybridramsystemet som innehåller kol.
 • Stabil och solid träff tack vare den nya hjärtdesignen som förbättrar dess stabilitet.
 • Du kommer knappt att märka vibrationer, så du kan spela i timmar.
 • Rundare format med balans nära handen.
 • Lättare vikt, cirka 345 gram.
 • Ingår i bassortimentet av Babolat Padel 2023 damracket.

Vem är det till? Lämplig för tjejer som tränar ibland eller för de som bara har spelat en kort tid, eftersom det är en dampadel racket med en bred sweet spot, lätt och mjuk vid beröring som hjälper dig att förbättra dig snabbt.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett initieringpadel racketlracket har det de bästa materialen och designen från märket och du kan få det till ett oslagbart pris. Dessutom är den väldigt attraktiv med sin nya design i gröna och rosa toner samt den centrala vita logotypen, den är väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter