Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Counter Viper 2023
  • Babolat Counter Viper 2023
  • Babolat Counter Viper 2023

Babolat Counter Viper 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Babolat
Babolat Counter Viper 2023 padelracket | Få dina bästa skott i attack och försvar med en av de bästa Babolat padelracket, en mycket välkompenserad modell gjord av 3k tyg och x-eva gummi
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Counter Viper padelracket

Ta med matchens tider med återutgivningen av det gula och gröna Counter Viper padelracket, en modell som sammanför de bästa Babolat 2023 -teknologierna. Som en stor nyhet har den ett nytt system i proppen som gör att sladden enkelt kan bytas ut. Det låter dig också njuta av en bekväm och vibrationsfri träff med vibrasorb-teknik.

Tack vare sin rivform och medelbalans, erbjuder den på banan en perfekt balans mellan kraft och kontroll, med vad vi definierar som ett mångsidigt racket. Med 3k-tygkonstruktionen gör den ingen besviken i attacken eftersom den låter dig skriva ut mer fart till bollen. Dessutom ger x-eva-gummit bra effekt och inkorporerar grovhet på ytan för att uppnå större effekter.

Babolat Counter Viper, egenskaper

  • Babolat Counter Viper 2023 har en 3k kolvävd konstruktion, vilket ger den större styvhet.
  • Den mångsidiga Power Explosive-serien tack vare sin överdimensionerade design och innehöll balans.
  • Montering av x-eva gummikärna som en smörgås, med hårdare lager och andra mjukare.
  • Fördelningen av hålmönsterborrningen ger den bättre prestanda.
  • Du kommer att kunna ge bollen mer spin tack vare ytans 3D Spin+ grovhet
  • Nytt Smart Buttcap- system för att byta spets.
  • Vibrasorb- teknik för att förhindra vibrationer från att passera till armen.
  • En av de nya mångsidiga Babolat 2023-racket.

Vem är det till? Det är den mest balanserade av Power Explosive-serien så vi rekommenderar den till professionella spelare som letar efter kontroll och kraft i lika stor utsträckning. På så sätt kommer de att kunna dominera vilket område som helst på banan, sätta upp punkten bakifrån och avsluta skoningslöst.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de bästa materialen på marknaden har använts för dess tillverkning, vilket ger den utmärkta prestanda på banan. Den presenterar också en väldigt cool design med kombinationen i svart samt gula och gröna detaljer tillsammans med märkets centrala logotyp i silver.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter