Babolat Counter Vertuo 2023
  • Babolat Counter Vertuo 2023
  • Babolat Counter Vertuo 2023

Babolat Counter Vertuo 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 261,14 kr
-37% Babolat
Babolat Counter Vertuo 2023 padelracket | Definiera din spelstil med detta mångsidiga racket från Babolat, en modell från Easy Power-serien som är ganska hanterbar och ger kraft, kontroll och komfort.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Counter Vertuo padelracket

Välj den modell som passar din spelnivå bäst tack vare den kompletta Babolat Padel 2023-kollektionen . Upptäck det nya gula och gröna Counter Vertuo padelracket, en modell från Easy Power-serien som kännetecknas av sin balans och spelbarhet, eftersom den är gjord av glasfiber ger en mycket elastisk touch och är lättare att spela med.

På planen kan den snabbt anpassa sig till alla spelstilar tack vare dess droppformat och fokuserade balans. Den här säsongen har den grovhet på planen samt antivibrationsteknik för ett mindre skadligt spel. Du kommer också att få en mycket bra start med det svarta eva-gummit och tack vare det nya spetsbytessystemet kommer du att kunna byta det utan ansträngning.

Babolat Counter Vertuo gul, egenskaper

  • Ny HPS-fördelning av hålen som förbättrar prestandan hos Babolat Counter Vertuo 2023 .
  • Mjuk fiberkonstruktion för att gynna anpassning.
  • Mångsidigt racket tack vare dess droppformat och centrerad balans.
  • Behaglig touch med det svarta eva-gummit inuti.
  • Smart Buttcap-system som underlättar byte av säkerhetslina.
  • Plan med grov 3D Spin, som gör att du kan leka mer med effekterna.
  • Mjukt slag tack vare nävens vibrasorbteknik.
  • En av de nya Babolat 2023 padelracket.

Vem är det till? Den bästa allierade för killar som tränar 2-3 gånger i veckan, med en mellanspelnivå som vill förbättra sig. Det är därför vi rekommenderar ett balanserat, lätt och snabbt anpassningsbart racket för att prestera maximalt i varje åtgärd.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en padelracket som gynnar spelarens anpassning, så det låter dig gå snabbt framåt samtidigt som du njuter av denna sport. Du kommer också att älska den för dess estetik eftersom den kombinerar gula och gröna toner, en design som du inte kommer att gå obemärkt förbi i din paddelklubb.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter