Babolat Dyna Energy 2023
  • Babolat Dyna Energy 2023
  • Babolat Dyna Energy 2023

Babolat Dyna Energy 2023

PVP: 2 632,80 kr
1 974,19 kr
-26% Babolat
Babolat Dyna Energy 2023 damracket | Njut av de bästa sensationerna på banan med detta Babolat damracket, en balanserad och extremt lätt modell som sammanför de bästa teknologierna.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Dyna Energy padelracket

Dominera alla områden på banan med Dyna Energy padelracket, en av dammodellerna som Babolat Padel 2023 har utvecklat. Den har ett oversize format och medium balans, så den är mycket välbalanserad. Den kännetecknas av sin extremt lätta vikt, runt 330 gram som du kan flytta den med lätt och utan ansträngning.

Liksom modellerna i Dynamic Power-serien har den en Carbon Flex-konstruktion, en kombination av kol och glasfiber. Den presenterar också svart eva-gummi inuti, med vilket vi kommer att njuta av en oslagbar touch. Den har också antivibrationsteknik och 3D Spin+ grovhet. För att avsluta har den den utbytbara Smart Buttcap spetsen och perforeringar i strategiska områden för att utöka sin sweet spot.

Babolat Dyna Energy gul rosa och orange, egenskaper

  • Kraft och kontroll i samma utsträckning som nya Babolat Dyna Energy 2022.
  • CarbonFlex-konstruktion för att ge det bästa av kol och glasfiber.
  • Oslagbar touch med det svarta eva-gummit inuti.
  • En av de lättaste eftersom den väger runt 330 gram.
  • Micro Perf-teknologi, perforeringar i de mest stela områden som ökar sweet spot.
  • Skriv ut mer snurr på skivor eller toppspinkulor tack vare den grova 3D Spin-strukturen.
  • Smidigt slag tack vare vibrasorbsystemet och utbytbar sladd.
  • Ingår i den senaste Babolat 2023 racketkollektionen för dam.

Vem är det till? Lämplig för dam med hög nivå, de som vanligtvis tävlar regelbundet och letar efter ett balanserat racket som är lätt, eftersom nya Dyna Energy har en riktigt låg vikt, cirka 330 gram.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den samlar de bästa Babolat-teknologierna anpassade för krävande dam. Den presenterar också en väldigt cool design med kombinationen av grått med orange och rosa detaljer i det centrala området. En kombination som inte går obemärkt förbi!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 333 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter