Babolat Counter Viper 2024
  • Babolat Counter Viper 2024
  • Babolat Counter Viper 2024

Babolat Counter Viper 2024

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Babolat
Babolat Counter Viper 150140 | Överträffa dina gränser på banan med Babolat Counter Viper 2024, ett racket designat för spelare som söker precision och kraft. Dominera spelet med Babolat!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Counter Viper PadelRacket

Upptäck den senaste innovationen inom padelracketar med Babolat Counter Viper 2024. Noggrant utformad för spelare som söker balans och precision, utmärker sig detta racket med sin hybrida form och medelbalans, vilket garanterar ett överlägset spel på padelbanan.

Babolat Counter Viper 2024 är inte bara ett racket, det är en förlängning av din talang på banan. Med dess kärna av tre lager EVA och dess grova yta, blir varje slag en uppvisning av kraft och teknik, vilket gör att du kan kontrollera spelet med en precision utan dess like.

Egenskaper hos Babolat Counter Viper 2024 padelracket

  • Hybridform med medelbalans för ett balanserat spel.
  • Kärna av tre lager EVA för optimal respons vid varje slag.
  • Optimerad fördelning och storlek på hål för att öka kraften och precisionen.
  • Yta med relief och grovt avslut för avancerade effekter på bollen.
  • Konstruktion i kolfiber med förstärkning av 3k-tyg för större hållbarhet.
  • Tillhör Babolats padelracketsamling 2024.

För vem är den avsedd?

Babolat Counter Viper 2024 är idealisk för avancerade och professionella spelare som söker exceptionell kontroll och överlägsen prestanda. Perfekt för de som värdesätter precision och vill ta sitt spel till nästa nivå.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Babolat Counter Viper 2024 för dess förmåga att förvandla varje match. Dess design och teknik erbjuder dig kontroll och kraft som gör att du sticker ut på banan. Upplev spelets utveckling med detta enastående racket!

Lär dig mer om varumärket Babolat

Babolat, ett märke med en rik historia inom sportvärlden, är känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har Babolat varit i framkant när det gäller utveckling av sportutrustning, och har vunnit förtroende och lojalitet från spelare över hela världen.

Med varje produkt strävar Babolat efter att överträffa förväntningarna, och erbjuder padelracketar som inte bara uppfyller, utan höjer spelstandarderna. Babolat Counter Viper 2024 är ett tydligt exempel på denna filosofi, som kombinerar avancerad teknik och exceptionell design för att erbjuda det bästa till spelarna.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d, Sandpapper
Våra bästa produkter