Babolat Air Vertuo 2023
  • Babolat Air Vertuo 2023
  • Babolat Air Vertuo 2023

Babolat Air Vertuo 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 228,22 kr
-38% Babolat
Power padelracket Babolat Air Vertuo 2023 | Få detta nya Babolat-racket till bästa pris, en modell som kännetecknas av sin låga vikt och som ger slag i träffen utan att offra komfort
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Air Vertuo padelracket

Få det senaste inom produkter för att spela padel, i vår webbutik har vi de bästa märkena! Vi presenterar det nya röda och blåa Air Vertuo padelracket från Babolat Padel 2023 Easy Power-serien, gjord med en riktigt lätt vikt så att du snabbt kan svara på alla rivaliserande bollar.

På banan sticker den ut för sin punch tack vare det överdimensionerade diamantformatet i kombination med den något höga balansen. Den ger också mycket goda förnimmelser vid slag då den är gjord av glasfiber och svart eva-gummi. Den har även en Smart Buttcap-snöre, ett antivibrationssystem och som en nyhet en grov finish på planen med vilken du kan ge bollen mer snurr.

Babolat Air Vertuo blå och röd, egenskaper.

  • 3D Spin-finish som ger råhet till planen på Babolat Air Vertuo 2023.
  • Extra kraft på grund av dess överdimensionerade diamantformat och något höga balans.
  • Mer elastisk touch med användning av mjuk fiber i sin konstruktion.
  • Otrolig touch med kärnans svarta eva-gummi.
  • Smart Buttcap-system för att enkelt byta spets på padelracket.
  • Borrsystem som ökar dess hållbarhet och motstånd.
  • Mindre skadligt spel tack vare nävens vibrasorbteknik.
  • Babolat Padel 2023 herrracketkatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till idrottare som spelar regelbundet och som letar efter extra kraft och utmärkt hanterbarhet, eftersom den nya Air Vertuo passar perfekt på grund av sin form, balans och vikt på cirka 345 gram.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett kraftracket, tack vare sin mer elastiska touch och lätta vikt, kommer det inte att vara svårt för dig att vänja dig vid det och du kommer att njuta av fantastisk prestanda. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en väldigt cool design i blått med röda detaljer i mitten av padelracket. Spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter