Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024
 • Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024
 • Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024

Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024

PVP: 4 168,60 kr
4 168,06 kr
-1% Babolat
Babolat Technical Viper Juan Lebron 150137 | Skaffa Juan Lebróns nya racket, modellen Technical Viper, som Babolat har utvecklat med förbättrade teknologier och en särskild design för spelaren.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Onsdag, 26 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Technical Viper Juan Lebron PadelRacket

Nu har vi tillgänglig en av de mest exklusiva Babolat 2024-racketarna du kan hitta: den nya Technical Viper padelracket från Juan Lebron. Som vanligt har den en diamantform med hög balans för maximal kraft, så den fungerar mycket bra uppifrån och låter dig enkelt slå bollen x 3.

Precis som sin föregångare har den en konstruktion i kol och har använt kol och 12k-fibrer i planen, vilket ger en torrare känsla. Inuti har den X-eva gummi för oslagbara känslor vid slag. Slutligen är planen grova, vilket förbättrar effekterna och dess anti-vibrationsteknologi möjliggör spel utan armproblem.

Babolat Technical Viper Juan Lebron i silver och rött, egenskaper

 • Diamantform med hög balans för mer slagkraft från Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024.
 • Kol har använts i dess konstruktion, med 12k-fibrer i planen för ökad hållbarhet.
 • En bekväm känsla, utan att förlora känslor med x eva-gummiets kärna.
 • Ny hålfördelning som förbättrar racketens prestanda.
 • Uppnå mer effekt på bollen med 3D Spin+ teknologi som skapar en grov yta.
 • Inkluderar vibrasorb-system, en teknik som minimerar vibrationer.
 • Nytt Smart Buttcap-system som låter dig enkelt byta säkerhetslina.
 • Hög tävlingskollektion av Babolat 2024-racketar.

Vem riktar det sig till? Enligt vår mening är de tänkta för spelare med expert eller hög nivå, vana vid att spela nära nätet och därför letar efter en kraftfull racket som hjälper dem med höga bollar för att kunna lägga mer kraft i sina slag.

Varför kommer du att gilla den? För att den är en del av serien officiella produkter från Juan Lebrón, en av de bästa spelarna på touren. Den har därför en exklusiv design, kombinerar svart, rött och silver med vargbilden och har dessutom sitt eget fodral – verkligen spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket BABOLAT

Få den nya kollektionen av Babolat Padel, ett av de mest framstående varumärkena på marknaden. Och det är så att varje säsong presenterar de en komplett kollektion av padelracketar, skor för män och kvinnor, racketväskor samt set för att spela padel av högsta kvalitet så att du kan prestera på din högsta nivå.

Från och med för några säsonger sedan har de blivit en av sponsorerna till World Padel Tour, där man kan se Juan Lebrón tävla med deras produkter. .Vänta inte längre och njut av de bästa känslorna på banan med Babolat – vi försäkrar att du inte kommer bli besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter