Babolat Babolat Air Viper 2024
  • Babolat Babolat Air Viper 2024
  • Babolat Babolat Air Viper 2024

Babolat Babolat Air Viper 2024

PVP: 3 510,40 kr
3 481,03 kr
-1% Babolat
Babolat Babolat Air Viper 150139 | Upptäck padelracket Babolat Air Viper 2024, en revolution inom padel. Kraft och precision i varje slag. Vänta inte längre och upplev skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Air Viper PadelRacket

Upptäck padelracket Babolat Air Viper 2024, en verklig revolution inom padelvärlden. Med sin avancerade teknologi och exceptionella design kommer detta racket att lyfta ditt spel till en ny nivå. Tillverkad med 16k kolfiber på ytan, erbjuder Babolat Air Viper en oslagbar explosivitet och precision i varje slag. Dessutom gör dess 3D Spin+ teknologi med relief och sandig finish att du kan skapa fantastiska effekter på bollen.

Babolat Air Viper har Vibrasorb-systemet, som garanterar optimal vibrationsabsorption, och ger dig en mjuk och behaglig känsla i varje slag. Dess kärna av tre lager X EVA gummi med olika densiteter balanserar kraft och bollutgång, vilket gör den perfekt för avancerade spelare som tränar flera gånger i veckan och söker den idealiska balansen mellan kraft och kontroll.

Egenskaper för Babolat Air Viper padelracket

  • Kraftfullt racket med diamantformad form och balans i toppen.
  • Dubbelt ruggad yta för att skapa omöjliga effekter.
  • Konstruktion med 16k kolfiberväv för ökad hållbarhet.
  • Uppskattad vikt på 355 gram, vilket gör den mycket hanterbar.
  • Perfekt balans mellan kraft och bollutgång tack vare X EVA gummi med olika densiteter.
  • Tillhör Babolat 2024 racketkollektion.

Vem riktar den sig till?

Rekommenderas för spelare som tränar flera gånger i veckan, med en hög spelstandard, som njuter av att spela nära nätet och behöver ett kraftfullt men hanterbart racket.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska dess extremt hanterbarhet tack vare dess lätta vikt. Du kan röra den snabbt och använda hastigheten för att överträffa dina motståndare. Dessutom är dess attraktiva design i blå toner en klassiker som alltid är uppskattad.

Lär dig mer om Babolat-märket

Babolat är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Med en historia av excellens inom design och tillverkning av padelracketar fortsätter Babolat att göra skillnad i sporten.

Deras arv inom padel är obestridligt, och varje produkt de erbjuder är ett bevis på deras passion och erfarenhet. Vänta inte längre och upplev skillnaden med Babolat Air Viper 2024. Skaffa din nu och ta ditt spel till nästa nivå!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter