Adidas Metalbone Youth 3.2
  • Adidas Metalbone Youth 3.2
  • Adidas Metalbone Youth 3.2

Adidas Metalbone Youth 3.2

PVP: 1 261,55 kr
822,34 kr
-35% Adidas Padel
Padelracket Adidas Metalbone Youth 3.2 | En av de bästa racket för barn på marknaden, anpassningen som Adidas har utvecklat av Ale Galán-modellen med samma estetik och låga vikt
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone Youth 3.2 röd padelracket för pojke

Vi gör det nya svarta, vita och röda Metalbone Youth 3.2 padelracket tillgängligt för framtida mästare, en kopia av det nya Ale Galán-racket utvecklat av Adidas 2023 för barn. Därmed uppvisar den samma estetik som vuxenmodellen men med en reducerad vikt för större hanterbarhet och ett anpassat handtag.

På banan erbjuder den kraft, kontroll och komfort eftersom den har utvecklats med en överdimensionerad diamantform och en mer fokuserad balans, samt en kombination av mer elastiska material som gynnar snabb anpassning. Således har glasfiber använts för strukturen och mjukt eva-gummi inuti, tillsammans med Octagonal Structure-systemet som förstärker omkretsen.

Adidas Metalbone för pojkar Svart, röd och vit funktioner

  • Oversize diamantform med mer fokuserad balans i nya Adidas Metalbone Youth 3.2 2023.
  • Lättare konstruktion, cirka mellan 330 - 345 gram.
  • Replika av Ale Galán-racket anpassad till barns händer.
  • Mindre vibrationer med sin mjuka eva-gummikärna.
  • Glasfiberkonstruktion, vilket ger den en mer elastisk touch.
  • Solid struktur med implementering av Octagonal Structure-teknologi.
  • En av de nya Adidas Padel 2023 padelracket för barn.

Vem är det till? Inriktad för unga spelare eftersom det är ett barnracket som är mycket välbalanserat i kraft, kontroll och komfort, på så sätt kommer barn att kunna njuta av de bästa förnimmelserna på banan samtidigt som de har det bra.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom varumärket har använt kvalitetsmaterial i sin konstruktion samt en lätt vikt för att göra den mer hanterbar. Den är också väldigt vacker för blotta ögat eftersom den kombinerar en svart bakgrund med en vit logotyp och röda detaljer.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter