Adidas Cross It Light 2024
  • Adidas Cross It Light 2024
  • Adidas Cross It Light 2024

Adidas Cross It Light 2024

PVP: 3 291,00 kr
3 290,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Cross It Light ADRK1CA6U0051F | Upptäck Cross It Light från Adidas, Martita Ortegas officiella val för 2024. Kontroll, kraft och precision i varje slag. Upplev padelspelet som aldrig förr och gör skillnad i ditt nästa spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO

Padelracket Adidas Cross It Light

Vi presenterar Cross It Light från Adidas, Martita Ortegas officiella padelracket för säsongen 2024. Med sin runda design och sötpunkt i mitten är denna modell inte bara ett stilsäkert uttalande på padelbanan, utan också ett perfekt val för dem som önskar oöverträffad kontroll och enastående manövrerbarhet.

Är du en av dem som söker snabba rörelser på padelbanan? Med Cross It Light blir varje slag en upplevelse. Kombinationen av avancerade teknologier och precisionen i dess design gör den till ett oslagbart val för den nya säsongen.

Egenskaper för padelracket Cross It Light

  • Rugositet med 3D-relief som förbättrar greppet och ökar effekterna.
  • DAF-teknologi för att öka manövrerbarheten och minska luftmotståndet.
  • Förlängt grepp som förflyttar sötpunkten och skapar större tröghet.
  • 24K-aluminiserad kolfiber för en styv och hållbar yta.
  • Gummi EVA med medium densitet som garanterar en kraftfull bollutgång.
  • Ingår i kollektionen av Adidas padelracketar 2024.

Vem är den avsedd för?

Cross It Light är valet för spelaren som inte nöjer sig med mindre. Designad för de med hög prestanda och som ofta kliver ut på padelbanan. Den är idealisk för de som söker lättvikt, smidighet och överlägsen prestanda i varje match.

Varför kommer du att tycka om den?

Utöver att vara en av Adidass stjärnmodeller för säsongen är den Martita Ortegas officiella padelracket. Det är inte bara en racket, det är ett uttalande av intentioner. Om du är en av dem som kämpar för att vara bäst i varje punkt är denna modell för dig.

Lär dig mer om varumärket Adidas

Från sina tidiga dagar har Adidas varit synonymt med innovation och kvalitet. Med årtionden av erfarenhet inom sportvärlden har varumärket utvecklats, erbjudande produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar idrottares förväntningar.

I padelvärlden har Adidas gjort avtryck med rackets som kombinerar teknologi, design och passion. Varje modell är ett uttryck för varumärkets engagemang för hög prestanda och excellens. Med Cross It Light fortsätter traditionen.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. År: 2024 Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter