Adidas RX series lime 2024
  • Adidas RX series lime 2024
  • Adidas RX series lime 2024

Adidas RX series lime 2024

PVP: 1 316,40 kr
1 305,12 kr
-1% Adidas Padel
Adidas RX series lime ADRK3CA2U0029F | RX series lime från Adidas 2024 är perfekt för mellannivå spelare som vill förbättra sin teknik. Kontroll, design och tålighet i en unik racket. Upplev förändringen och dominera padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas RX series lime padelracket 2024

Vi presenterar RX series lime från Adidas, det perfekta valet för mellannivå spelare som söker att förbättra sin teknik på padelbanan. Dess runda design och centrerade söt punkt ger exceptionell kontroll, vilket garanterar manövrerbarhet och smidiga rörelser med varje slag.

Om du letar efter en padelracket som inte bara förbättrar din prestation utan också representerar ditt engagemang för spelet, är RX series lime ditt perfekta val. Designad med de senaste innovationerna och backad av Adidas oslagbara rykte, är denna racket ämnad att bli en förlängning av din arm på banan.

Egenskaper för RX series lime padelracket

  • Infogning av kolfiber i bryggform som ökar styvheten.
  • Ram av glasfiber runt konturen som erbjuder överlägsen stöttålighet.
  • Standard skydd, perfekt för att skydda din racket från skrap under matcherna.
  • Lågdensitet EVA-gummi för utmärkt bollutträde och komfort.
  • Ingår i Adidas 2024 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Denna racket är speciellt designad för mellannivå padelspelare som spelar regelbundet och söker en utrustning som hjälper dem att ta sitt spel till nästa nivå. Dess manövrerbarhet och tekniska egenskaper är idealiska för dem som vill förbättra sin teknik och kontroll på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

RX series lime är en av de framstående modellerna från Adidas för den nya säsongen. Varje detalj har tänkts ut för att ge mellannivå spelare ett tillförlitligt och högpresterande verktyg i varje match. Du kommer inte bara att älska den för sin design och tekniska egenskaper, utan också för det förtroende den ger dig i varje spel.

Lär dig mer om Adidas varumärke

Adidas är ett märke som har varit i sportens framkant i årtionden. Sedan grundandet 1949 har det varit synonymt med excellens, innovation och kvalitet inom sportvärlden. Med en rik historia och en tradition av att stödja idrottare och sportentusiaster fortsätter Adidas att vara ett av de mest respekterade och igenkända märkena inom sportvärlden.

Inom padel har Adidas visat ett oupphörligt engagemang för innovation och excellens genom att utveckla produkter som motsvarar spelarnas specifika behov. Deras engagemang för forskning och utveckling har resulterat i rackets som inte bara ser bra ut, utan också ger oslagbar prestanda på banan.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter